Реклама
Реклама
Реклама

Цегляні Будинки - 33+ фото Ідей Облицювання та дизайну з Цеглини

  1. Кращі Фото Будинків з Цеглини
  2. Проекти Цегельних Будинків
  3. Будинок з цегли на кращих Фото
  4. Красиві Будинки з цегли
  5. Проекти котеджів з цегли
  6. Фасади Будинків з облицювальної цегли на кращих Фото
  7. Красиві Цегляні Будинки
  8. Красиві Будинки з цегли: Фото
  9. Фото Цегельних Будинків
  10. Будинок з Темного Цеглини
  11. Красиві Фасади Будинків з Цеглини
  12. Фасад цегельного Будинку
  13. Кладка облицювальної цегли
  14. Будинки з Білого Цеглини на Фото
  15. Облицювання Будинку Цеглиною
  16. Проекти двоповерхових будинків з цегли
  17. Будинки з облицювальної цегли на Фото
  18. Облицювання Будинку Цеглиною: Фото
  19. Оздоблення Фасада під Цегла
  20. Цегляний будинок - Проект в Німецькому Стилі
  21. Гарний Цегляний Будинок
  22. Будинок з Коричневого Цеглини
  23. Варіанти Облицювання Будинку Цеглиною на Фото
  24. Облицювання Будинку Цеглиною - Німецький Дизайн
  25. Будинок з цегли: Проект для Відпочинку поєднувати 2 Культури
  26. Проекти Будинків з Цеглини: 2 Поверху
  27. Проекти Будинків з Цеглини з Мансардою
  28. Будинок з Червоного Цеглини
  29. Фото Будинків з Червоного Цеглини
  30. Дизайн Облицювання Будинку Цеглиною
  31. Проекти Красивих Будинків з Цеглини
  32. Красиві Фасади Будинків з Цеглини на Фото
  33. Дизайн Фасада Будинки з цегли
  34. Проекти Приватних Будинків з Цеглини
  35. Фасад Будинку з облицювальної цегли
  36. Цегляні Фасади Будинків на Фото
  37. Кращі Проекти Цегельних Будинків
  38. Проекти Будинків з Червоного Цеглини
  39. Красива Облицювання Будинку Цеглиною
  40. Красива Цегляна Кладка на Фото
  41. Фото котеджів з Червоного Цеглини

Дизайн будинку з цегли не обов'язково повинен бути нудним. Якщо ви шукаєте нові офісні приміщення, квартиру або думаєте про будівництво будинку - зверніть увагу на ці чудові ідеї дизайну будинку з цегли, де традиція зустрічає інновації.

Ось деякі з найбільш класних будинків і будівель з цегли.

Кращі Фото Будинків з Цеглини

Дизайн будинку з цегли не обов'язково повинен бути нудним

Цей цегляний будинок в Великобританії поєднує в собі різні текстури для створення сучасного дизайну. Старий англійський цегла поєднується з пофарбованим в середині століття цеглою, який відповідає графічним площинах сучасної мідного даху. Будинок був перероблений в сучасне офісне приміщення. Працюючи в рамках історичних обмежень, цей цегляний будинок демонструє драматичний перехід від старого до нового.

Проекти Цегельних Будинків

ФАСАДНИЙ ДЕКОР

  • 10+ км на складі
  • 100+ видів в наявності
  • ціна від виробника
  • на ринку з 2004 року

Цей неолітичний англіканський храм 1913 був перетворений в кондомініум площею 1870 квадратних футів. В рамках своєї спадщини, цегляний будинок в Торонто поєднує сучасний декор з безліччю відновлених цегли, стель собору і вітражів. Ви ніколи не здогадаєтеся про бездоганному дизайні всередині цих цегляних стін.

Будинок з цегли на кращих Фото

Гладкі срібні площині контрастують з вивітрених, багатим червоною цеглою і створюють крутий горище для цього будинку в Сан-Франциско. Поєднання текстур на екстер'єрах сучасного промислового дизайну просто прекрасні.

Красиві Будинки з цегли

Цегла не завжди повинні стояти в одному напрямку! Зміна візерунків і напрямків цегляної кладки створює абсолютно новий рівень дизайну. Зовнішній вигляд цього сміливого рожевого фламінго в поєднанні з сучасною текстурою не може не привернути уваги.

Проекти котеджів з цегли

Є що то чарівне в цій блакитній цегляній стіні. Фото цього будинку найкращим чином показує чим і як пофарбувати цегляну стіну зовні. Завдяки чому ми отримуємо більше декорування старої структури кладки. Просте рослина на тлі такої стіни може стати чудовою точкою тяжіння погляду.

Фасади Будинків з облицювальної цегли на кращих Фото

У сьогоднішньому високо конкурентному світі бізнесу брендинг дуже важливий. Чому б не маркувати ваше офісний простір графічним цегляним дизайном? Це унікальне офісна будівля грає з архітектурною формою і симетрією, відразу ж притягаючи очей. Графічний дизайн цегляної кладки створює додатковий візуальний ефект, зберігаючи при цьому чисте ділове обличчя. Так само в очі кидається як ця будівля грає з похилим пагорбом.

Красиві Цегляні Будинки

Червона цегла з чорними акцентами завжди створює модне промислове офісний простір або горище. Дзеркальні вікна додають сучасний відтінок дизайну.

Красиві Будинки з цегли: Фото

Після занепаду протягом майже 25 років цей старий завод 1903 року було перетворено в 104 нові квартири в промисловому стилі. Кожна квартира має широкі відкриті вікна, що дають тонну природного освітлення. У той час як інтер'єр повністю відремонтований, зовні збереглися оригінальні цеглини і заводський характер.

Фото Цегельних Будинків

Цегляні арки - традиційно особливість, що створює в інтер'єрі надзвичайно унікальне житловий простір. Відповідний цегельний камін не дозволяє того, щоб арки виглядали занадто недоречними. Арки з цегли створюють ілюзію окремої кімнати і використовують додатковий простір, яке в іншому випадку могло б залишатися порожнім.

Будинок з Темного Цеглини

Якщо ви не можете вирішити між двома стилями, чому б не зібрати їх разом? Ця ванна в мансарді поєднує стіну з промислового червоної цегли з витонченим мармуром, вилученим з лобі будівлі.

Красиві Фасади Будинків з Цеглини

Цей будинок в стилі ранчо підсилює прибережний шикарний вид його яскравим білим цегляним фасадом . Апарт-готель з пастельно синіми віконницями і просторим садом на березі океану - ідеальне місце для літнього усамітнення.

Фасад цегельного Будинку

Змішування матеріалів і текстур створює унікальний дизайн цегляного будинку. Поєднання цегляної стіни з природним каменем на фасаді надає цьому будинку більш динамічний вид.

Кладка облицювальної цегли

Цегляні стіни не обов'язково повинні бути плоскими. Ця закруглена цегляна конструкція стін під назвою «Hy-Fi» створена в рамках ініціативи музею по залученню молодих архітекторів проектувати охолоджуючі павільйони для літнього відпочинку. В інноваційній конструкції використовуються органічні цеглини з кукурудзи і міцелію, щоб побудувати трубчасту вежу, яка піднімає тепле повітря вгору. Можливо, це майбутнє цегляної архітектури і будівництва!?

Будинки з Білого Цеглини на Фото

Цей сучасний цегельний будинок контрастує чистим білим цеглою з чіткими чорними акцентами. Квадратний екстер'єр робить відмінну естетику середини століття.

Облицювання Будинку Цеглиною

Як декорувати цегляну стіну - це питання цікавить кожного власника будинку, стіни якого виконані з цегли. Сьогодні існує величезна кількість форматів декору цегляної кладки. Найбільш популярним методом вважається покриття стін сендіч-панелями, декоративною облицюванням, а також ліпними виробами такими як колони, карнизи, балюстради, кутові конструкції. цегляний фасад оптимальніше всього оформляти декоративними навісними елементами. Розберемо всілякі рішення від фахівців більш докладно.

Проекти двоповерхових будинків з цегли

Будинки з Жовтого Цеглини на Фото

Для облицювання цегельної стіни прийнято використовувати такі матеріали:

  • Пінополістирол.

Облицювання будинку цеглою з утеплювачем - відмінне рішення, яке дозволить ефективно перемогти холоду і, одночасно, зробити фасад привабливіше. З пінопластових кульок формують листи, які мають високу щільність. Матеріал не дозволяє холоду доходити до стін і охолоджувати приміщення.

За допомогою понополістірола можливо створити оригінальні архітектурні елементи, що імітують натуральну породу каменя. Важливо, що пінопласт не створює відчутної навантаження на фасад, є відмінним шумоизолятором і служить довгі роки в умовах агресивних температур.

Будинки з облицювальної цегли на Фото

Фасад двоповерхового будинку з балконом поліуретаном - сучасна технологія, яка дозволяє домогтися естетичного результату. За допомогою поліуретанових декоративних елементів фасад не навантажується, стає більш захищеним від вологи, температури і шкідників, не вимагає залучення для монтажу фахівців. Цей матеріал стійкий до перепадів тиску і температури, тому він здатний служить довгі роки без втрати первинних властивостей.

  • Кам'яна кладка.

Прикраси з каменю застосовуються для зовнішнього оформлення будівлі. Можливо застосування натурального травертину, піщанику, мармуру, граніту, вапняку, а також штучного гіпсу, гіпсокартону, пінополістиролу. Сьогодні особливим попитом користується склад з мармурової крихти та поліефіру. До складу додають фарбувальний пігмент, що дозволяє домогтися необхідного ефекту для облицювання фасаду.

Облицювання Будинку Цеглиною: Фото

Якщо ви прагнете оновити екстер'єр будівлі і знайти альтернативу фасаду з цегляної кладки - застосуєте декоративну штукатурку. Вона оптимально лягає на будь-яку поверхню, вирівнюється за рівнем і прикрашається в будь-який колір і малюнок.

Оздоблення Фасада під Цегла

Облицювання будинку цеглою фото представлені на нашому сайті. Ви можете ознайомитися з дизайнерськими рішеннями, які представили наші фахівці.

Цегляний будинок - Проект в Німецькому Стилі

Цінителям німецької культури виразно припаде до душі дизайн оформлення будівель в традиційному стилі фахверк. Фасад в такому виконанні відрізняється особливою простотою і прямолінійністю форм, стриманістю і легкої елегантністю. Екстер'єр будинку буде виглядати по-європейськи провінційно, створювати відчуття домашнього затишку і благополуччя. для обробки фасаду в німецькому стилі не буде потрібно велика кількість матеріалу.

Гарний Цегляний Будинок

Німці самі по собі дуже економні, тому для облицювання стін використовують штукатурку, а поверх неї обов'язково прибивають дерев'яні балки. Саме вставки з дерева на однотонному тлі роблять стиль фахверк відмітним серед інших.

Саме вставки з дерева на однотонному тлі роблять стиль фахверк відмітним серед інших

Будинок з Коричневого Цеглини

  • Прямолінійні дерев'яні балки, пофарбовані в чорний, темно-коричневий, бордовий, кавовий кольору. Вони встановлюються в симетричній один до одного позиції для створення зорового балансу.
  • Облицювання будинку обов'язково повинна бути виконана в світлих тонах: білий, кремовий. Саме холодні, теплі тони білого прийнято використовувати для створення контрасту з дерев'яними елементами.
  • Підхід до оформлення фасаду максимально раціональний. Тут ви не помітите колон, пілястр, інших декорацій. Суто дерево і однотонне покриття без наявності візерунків.

Варіанти Облицювання Будинку Цеглиною на Фото

Німецьким будинком в стилі фахверк може бути не тільки стандартний цегляний, але і виконаний з шлакоблоку, дерева. Обшивку стін можуть виконувати поліуретанові панелі. Даний спосіб вважається найбільш поширеним і практичним. Дошки з такого матеріалу не зажадають подальшої обробки, фарбування.

Облицювання Будинку Цеглиною - Німецький Дизайн

У продажу доступні багато кольору, які будуть ідеально імітувати стиль фахверк. Поліуретан здатний впевнено протистояти сонячному випромінюванню, температурі, вологи. Також важливий факт, що за роки експлуатації матеріал не тріскається, не деформується.

Також важливий факт, що за роки експлуатації матеріал не тріскається, не деформується

перейдемо до фасаду з ЦСП. Цементно-стружкові плити здатна витримати великі поздовжні навантаження, але не особливо міцна при вигині. Матеріал стійкий до погодних умов, відмінно піддається фарбуванню, покриттю шпаклівкою. Стандартному листу можна додати будь-який розмір, використовуючи електролобзик або болгарку. Після фарбування, підготовки плити кріплять до стіни за допомогою шурупів.

Фасад з штукатурки . Найкраще підійде для міцних будинків з цегли або блоків. Найкраще вибирати будівельну суміш зі стійкістю до вологи. Перш ніж почати облицювання стін виконують оштукатурювання. Після повного висихання використовують фальшбрус або брус з натурального дерева.

Будинок з цегли: Проект для Відпочинку поєднувати 2 Культури

Цей чудовий цегляний будинок знаходиться в Хосе Ігнасіо, Уругвай. Проект був розроблений як будинок відпочинку для пари з Нью-Йорка з двома дітьми-підлітками. Концепція полягала в створенні будинку, в якому говорилося про американську і уругвайської культурах, а також про створення місця для приготування страв для гурманів і сильного враження від графічних мотивів. Кінцевим результатом є будинок для відпочинку, який має свої плюси і мінуси і поєднує 2 культури без шкоди для дизайну і функцій.

Проекти Будинків з Цеглини: 2 Поверху

Уругвайська культура зображується в цегляній кладці, в той час як нью-йоркська культура тісно пов'язана із застосуванням відкритих просторів і кухнею для гурманів. Графічні мотиви, які також дуже важливі, створюються світлом і тінню, коли він проходить через різні архітектурні деталі.

Проекти Будинків з Цеглини з Мансардою

Будинок знаходиться у віддаленому місці, дозволяючи архітектору створити дизайн, що не стримується необхідністю усамітнення.

Будинок з Червоного Цеглини

Будинок спроектований з під'їзною дорогою, яка веде до головного будинку. За ним знаходиться басейн, а за басейном - 2-е будівля, в якому є фітнес-центр з одного боку, туалети в центрі і медіа-зал з іншого боку.

Фото Будинків з Червоного Цеглини

Верхня частина головного будинку являє собою симетричний, красивий цегляний дизайн фасаду зі спальнею в кожному кутку. Спальні можуть бути доступні зсередини будинку або зовні по цегляним сходах.

Дизайн Облицювання Будинку Цеглиною

Конструкція сходів будинку з червоної цегли така, що з відстані вона повністю зливається із зовнішнім фасадом і стає невидимою - за винятком 6 сходів, які проходять за рогом стіни.

Проекти Красивих Будинків з Цеглини

Зліва від сходів - головний вхід в будинок, спроектований симетрично ,. Великий підвісний камін ідеально вирівняний з центром двох скляних дверей.

Красиві Фасади Будинків з Цеглини на Фото

Осередок - це унікальний дизайн з підставою, створеним великим валуном.

Дизайн Фасада Будинки з цегли

Камін знаходиться перед вітальні. Більярдний столик з одного боку, а обідня зона на відкритому повітрі - з іншого, а за нею - 2-е заднє фойє, що веде до басейну.

Проекти Приватних Будинків з Цеглини

Від мезоніну тіні для альтанок над кожним вікном. Обідня зона на свіжому повітрі покрита тінню, створеної дерев'яними планками. Вони малюють вражаючі графічні візерунки, коли сонце проходить по небу.

Фасад Будинку з облицювальної цегли

Площа гри тіней розташована між великою кухнею для гурманів і просто великий їдальні.

Цегляні Фасади Будинків на Фото

У їдальні є дивовижний, виготовлений на замовлення стіл, який здатний вмістити 20 осіб за раз.

Кращі Проекти Цегельних Будинків

У той час як їдальня з'єднана з кухнею через зону тіней, вона також об'єднується через фойє басейну в задній частині вітальні.

Проекти Будинків з Червоного Цеглини

Фойє басейну (між кухнею та їдальні) спроектовано аналогічно основному фойє, але без каміна. Тут пара скляних дверей вирівняна симетрично з терасою і басейном за її межами.

Красива Облицювання Будинку Цеглиною

Хоча в басейні немає каміна, він як і раніше є сильною частиною візуального ефекту від самого басейну. У той час як будинок не симетричний в нижній частині, дві спальні з видом на басейн і мертву зону - камін створює враження повної симетрії.

Красива Цегляна Кладка на Фото

Крім спалень, нагорі також є гамаки, підвішені на одній з терас.

Фото котеджів з Червоного Цеглини

Тераса повторює стиль мезоніну, який подорожує по вітальні внизу. Геометрія будівлі допомагає виявити графічні мотиви, створені сонцем і тінню.

Геометрія будівлі допомагає виявити графічні мотиви, створені сонцем і тінню

Чому б не маркувати ваше офісний простір графічним цегляним дизайном?