Реклама
Реклама
Реклама

Надійна автономна каналізація для дому та дачі - як вибрати?

  1. Автономна каналізація - проблеми вибору
  2. Септик зі склопластику - простий і надійний
  3. Високі грунтові води тепер не перешкода!
  4. А що з цінами?
  5. Переваги септиків «Септобак Біо»:
  6. Де купити

Якщо ви вибираєте надійний, ефективний і недорогий варіант облаштування каналізації для свого заміського ділянки, септик зі склопластику - гідний вибір!

Автономна каналізація - проблеми вибору

Устаткування надійної автономної каналізації в заміському будинку або на дачі є одним з ключових моментів для забезпечення комфортної, упорядкованої і приємного життя за межами міста.
На щастя, давно минули ті часи, коли автономна каналізація мала на увазі вигрібні ями або ненадійні септики з ж / б кілець, автомобільних покришок і т. П. Сьогодні одним з найпопулярніших і затребуваних локальних очисних споруд є септик .

Сьогодні одним з найпопулярніших і затребуваних локальних очисних споруд є   септик


Септик - це надійне і ефективне незалежне обладнання, яке здатне легко, ефективно і надовго вирішити проблему очищення побутових стічних вод.

Ринок локальних очисних споруд (ЛОС) пропонує широку палітру септиків, що може збити з пантелику будь-якого, хто ще жодного разу не стикався з вирішенням питання автономної каналізації на своїй ділянці.

З цієї причини дуже часто при обмеженому бюджеті, орієнтуючись тільки на ціну, покупці вибирають ЛОС, не здатне повноцінно і ефективно працювати в конкретних умовах. Що призводить до недостатньої ступеня очищення стоків або ж і зовсім - до постійного затоплення обладнання.

І тут напрошується питання: невже, маючи невеликим бюджетом, неможливо облаштувати повноцінну автономну каналізацію?
Відповідь проста: можна!

Септик зі склопластику - простий і надійний

Представляємо новинку на калінінградському ринку - септики зі склопластику «Септобак Біо» .

септики «Септобак Біо» сконструйовані російськими інженерами і виробляються в Росії з якісних європейських смол.

Застосовані універсальні конструкторські рішення, новітні технології і матеріали, а також автоматизація виробництва, дозволяють випускати септики з мінімальними витратами без втрат якості.

Застосовані універсальні конструкторські рішення, новітні технології і матеріали, а також автоматизація виробництва, дозволяють випускати септики з мінімальними витратами без втрат якості

Септики «Септобак Біо» випускаються об'ємом від 1 до 5 м3, що дозволяє ефективно вирішити проблему приватної каналізації як на скромному дачній ділянці, так і в великому котеджі.

Високі грунтові води тепер не перешкода!

Модельний ряд «Септобак Біо» передбачає як самопливні септики, так і септики для монтажу в умовах високого рівня ґрунтових вод, що дуже актуально для Калінінградської області. Останні мають спеціальний відсік для установки дренажного насоса, щоб організувати примусове відведення очищеної води.

А що з цінами?

Ціни на септики «Септобак Біо» починаються від 25 000 рублів за модель 1500 літрів, розраховану на проживання двох осіб.

Надійність і довговічність септиків, були успішно підтверджені випробуваннями в суворих умовах північних регіонів.

Переваги септиків «Септобак Біо»:

  1. Простий монтаж. З установкою впораються 2 людини, спецтехніка не потрібно. Септик можливо змонтувати навіть на невеликій ділянці.

  2. Септик повністю автономний. Всі процеси біологічної очистки відбуваються незалежно від електрики. Відкачування осаду проводиться раз в 1-2 року. Консервація на холодну пору року не потрібно.

  3. Септики зі склопластику є найміцнішими і екологічними з пропонованих сьогодні. Чи не іржавіють і не розкладаються, зберігаючи герметичність весь термін служби, який становить понад 50 років.

Де купити

Компанія «АБС-Стройдом» є офіційним представником обладнання «Септобак Біо» в Калінінграді.

А що з цінами?
І тут напрошується питання: невже, маючи невеликим бюджетом, неможливо облаштувати повноцінну автономну каналізацію?
А що з цінами?