Реклама
Реклама
Реклама

«Група ЛСР» ввела в експлуатацію житлові будинки в «Цивілізації» і «Шуваловском»

ПАТ «Група ЛСР»

«Група ЛСР» завершила будівництво відразу декількох будинків в житлових комплексах комфорт-класу «Цивілізація» і «Шуваловский», що зводяться в Невському і Приморському районах Санкт-Петербурга. Загальна площа введеної нерухомості склала майже 173,5 тис. Кв. м.

У проекті «Цивілізація» в експлуатацію здано відразу три корпуси (№№ 8-10) загальною площею майже 92 тис. Кв. м, з яких 56,5 тис. кв. м житлова. Здані будинки розраховані на одна тисяча сто тридцять вісім квартир. При цьому в продажу залишилася єдина однокімнатна квартира площею 51 кв. м, решта житла в зданих корпусах продано. Ключі майбутнім мешканцям планується видати до 30 червня 2019 року. Житло буде передано з повністю готовою обробкою.

Житловий комплекс «Цивілізація» від «Групи ЛСР» - це проект міського значення, в результаті реалізації якого уздовж берегової лінії Неви виросте новий мікрорайон. Більше 800 тис. Кв. м нерухомості і майже 200 тис. кв. м зон рекреації; 4 дитячих садки, 2 школи і дитяче освітній заклад, що сполучає дитячий сад і початкову школу; 4478 машиномісць в наземних і підземних автостоянках - це одні з багатьох параметрів, які говорять про масштаб проекту.

У «Цивілізації» з'явиться власний прогулянковий бульвар довжиною майже 1 км. У декількох хвилинах ходьби від місця забудови знаходиться станція метро «Вулиця Дибенко». На автомобілі по набережній можна швидко виїхати на КАД і дістатися до центру міста.

А в житловому комплексі «Шуваловский» компанія завершила будівництво ще двох корпусів №№ 13 і 14. Загальна площа введених будинків склала майже 81,5 тис. Кв. м, житлова - трохи більше 46 тис. кв. м. На сьогоднішній день всі 1140 квартир продано. Ключі майбутнім мешканцям планується видати до 30 червня 2019 року.

Нагадаємо, що днями «Група ЛСР» здала ще два будинки «Шуваловського» (корпусу №19 і №20), де також всі квартири до моменту здачі були продані. На сьогодні 16 корпусів з 24 запланованих в проекті вже побудовані.

Концепція «Шуваловського», в якому запроектована 8731 квартира, передбачає студій. Зате, наприклад, тут є прекрасні двокімнатні квартири з просторою кухнею і двома санвузлами. Додаткові місця для вбиральні та пральні роблять житловий простір ще практичніше і комфортніше. На окрему увагу заслуговують просторі чотирьох- і п'ятикімнатні квартири євроформату з мальовничими краєвидами на Шуваловский кар'єр, наприклад, в будинку №23, продажу в якому стартували в листопаді цього року.

Довідка про компанію ПАТ «Група ЛСР»

Житловий комплекс "Шуваловский" - забудовник ТОВ «ЛСР. Нерухомість - Північно-Захід », проектна декларація на сайті http://www.lsr.ru/spb/zhilye-kompleksy/shuvalovskiy/documents/

Комплекс «Цивілізація» - забудовник ТОВ «ЛСР. Нерухомість - Північно-Захід », проектна декларація на сайті http://www.lsr.ru/spb/zhilye-kompleksy/tsivilizatsiya/documents /