Реклама
Реклама
Реклама

150-метрова алея фонтанів на Печерську відкрила літній сезон

У столичному житловому комплексі преміум-класу "Бульвар Фонтанів" в перший день літа відкрили єдину в Києві 150-метрову алею світломузичні фонтанів. Уже другий рік поспіль цей фонтанний ансамбль прикрашає один з найпрестижніших ЖК столиці, який розміщений в центральній частині міста - на Печерську.

Уже другий рік поспіль цей фонтанний ансамбль прикрашає один з найпрестижніших ЖК столиці, який розміщений в центральній частині міста - на Печерську

Замовник проекту - інвестиційно-девелоперська компанія UDP і девелопер проекту - компанія CityOneDevelopment - офіційно відкрили алею фонтанів ще в минулому году.Перепад висот рельєфу і бажання створити справжній оазис відпочинку в центральній частині міста надихнули архітектора і девелопера проекту реалізувати цю концепцію на території житлового комплексу, на центральній площі ЖК.

"Жителі" Бульвару Фонтанів "тепер мають не тільки суперсучасний променад, але і неповторний вигляд з вікон своїх квартир. Алея - це авторський проект, який був індивідуально створений для комплексу. Запуск і модерація алеї здійснюється за допомогою комп'ютерної програми, яка дозволяє працювати фонтанів як в автоматичному режимі, так в індивідуально підібраному під кожну мелодію. Струмені води працюють в такт заданої музики, створюючи неповторний тандем води, музики і світла ", - коментує Світлана Касамара, керівник центру пр Одажіу ЖК "Бульвар Фонтанів".

Відкриття сезону фонтанів у ЖК відсвяткували по-сімейному. Гостей розважали і пригощали, а веселі конкурси та розіграш призів додали азарту і приємних вражень всім присутнім. І все це під улюблені мелодії світових хітів у форматі live music, ритм яких підтримала Світломузична алея фонтанів, влаштувавши своє водне шоу в кінці вечірки!

Інформаційна довідка:

ЖК "Бульвар Фонтанів" - комплекс преміум-класу, який розташований в історичному центрі міста Києва, на перетині вулиць Саперне Поле і Іоанна Павла 2. Один з небагатьох комплексів країни, де реалізується інноваційна концепція - двір без машин. Для зручності жителів і гостей ЖК спроектований трирівневий підземний паркінг для автомобілів. Родзинкою комплексу є каскад фонтанів, довжина якого складе 150 м, висота струй- від 2 до 6 метрів .Площадь комплексу під будівництво займає - 4,06га, загальна площа - близько 179 тис. Кв. м, загальна площа квартир - 83660 тис. кв. м, загальна площа нежитлових приміщень - 12786 тис. кв. м, кількість будинків - 4, кількість поверхів - 8-24, кількість квартир - 811, ємність паркінгу - 900 м / місць.

Замовником проекту "Бульвар Фонтанів" є інвестиційно-девелоперська компанія UDP, девелопер проекту - компанія CityOneDevelopment, генеральний підрядник - будівельна компанія Devenstroy.

Ти ще не підписаний на наш Telegram ? Швидко тисни!