Реклама
Реклама
Реклама

Готель Бухта Радості, Анапа - ціни, готель на березі моря в Анапі

  1. Готель Бухта Радості, ціни
  2. Анапа відпочинок на Чорному морі, готель Бухта Радості
  3. Переваги відпочинку в готелі Анапи
  4. Інфраструктура та послуги для гостей готелю

Адреса: вул. Терская, д. 84А, Анапа, Росія

Показати ціни

Готель в Анапі недалеко від моря, Бухта Радості затишне сучасне чотириповерхова будівля знаходиться в тихому дворику з виходом на центральну частину Анапи. Відстань до лікувального пляжу - 250 метрів або 6 хвилин неспішної прогулянки.

Готель Бухта Радості - гостьовий будинок в Анапі з кухнею. Є все необхідне (посуд, техніка) для самостійного приготування їжі. Продукти можна купувати в місцевих магазинчиках, які знаходяться поруч з гостьовим будинком. Свіжі овочі та фрукти краще вибирати на продуктовому ринку (200 м від «Бухти Радості»).

Готель Бухта Радості, ціни

Готель Бухта Радості, ціни

Також ви можете відвідувати кафе та ресторани на набережній або близько нашого гостьового будинку. Тут вас смачно нагодують місцевими делікатесами і фірмовими стравами. Гостьовий будинок «Бухта Радості» прекрасно підходить для сімейного відпочинку. До ваших послуг гостей однокімнатні дво- та тримісні номери, а також двокімнатні чотиримісні апартаменти. У будівлі працює ліфт.

Анапа відпочинок на Чорному морі, готель Бухта Радості

У комплексі «Бухта Радості» є одно-, дво- або трикімнатні окремі квартири. Всі вони знаходяться в тому ж дворі, що й будівлю готелю. Всі послуги однаково доступні для всіх наших гостей. Всі квартири і номери обладнані високоякісної, зручними меблями. На підлозі - ламінат або паркет, що забезпечує чистоту і відсутність пилу.

Переваги відпочинку в готелі Анапи

У гостьовому будинку «Бухта Радості» вас чекає тиша і затишок, можна розслабитися в сауні, замовивши сеанс для себе і своїх близьких, або просто скупатися в критому басейні, розміром 4х4 м. При бажанні можна зіграти партію в більярд. Також на території комплексу є обладнаний дитячий майданчик з гойдалками, турніками, гіркою і шведською стінкою.

Можна щовечора гуляти по набережній Анапи, милуючись нічним ласкавим морем або відправитися в Парк атракціонів, щоб покружляти на каруселях і доставити собі незрівнянне задоволення.

Відпочиваючи в міні-готелі «Бухта Радості», ви зможете милуватися Музичним співаючим фонтаном щовечора, так як він знаходиться всього в декількох хвилинах ходьби від комплексу. Також поруч з нами є й інші відомі і відвідувані місця курорту. Відпочинок в гостьовому будинку Бухта Радості - це можливість кожен день занурюватися в шумне життя сонячного курорту, щоб потім знову повернутися в тиху гавань готельного комплексу.

Інфраструктура та послуги для гостей готелю

До послуг гостей: двомісні та тримісні номери, чотиримісні двокімнатні апартаменти. Категорії всіх номерів: поліпшений стандарт. У будівлі працює ліфт. Ведеться поверхове відеоспостереження. Кожен номер оформлений у власній кольоровій гамі.

Сучасний ремонт гостьового будинку виконаний в єдиному стилі. На поверхах грає приємна тиха музика. Є Wi-Fi. У номерах є кондиціонер, зручні меблі, балкон. Підлогове покриття - високоякісний ламінат. Всі матеріали, використані при ремонті, гіпоалергенні.

У самих номерах куріння заборонено, однак на балконах є попільнички. На кожному поверсі до послуг відпочиваючих прасувальна дошка. Праска безкоштовно надається адміністрацією.

Показати ціни