Реклама
Реклама
Реклама

Курси 1С торгівля і склад в Києві

  1. Навчальний центр
  2. Ви можете вибрати для себе додаткові курси 1С!

Зараз перед фахівцями як ніколи гостро позначається мета знайти довготривалу, цікаву і високооплачувану роботу


Зараз перед фахівцями як ніколи гостро позначається мета знайти довготривалу, цікаву і високооплачувану роботу. Якраз таким вимогам і відповідає робота бухгалтера, адже підприємства не можуть обійтися без такого співробітника, незалежно від свого розміру. І малому підприємству за все з одним працівником в штаті, і великому, що має цілу бухгалтерську службу. Людина, яка має гідну освіту і хоче якісно працювати не залишиться без діла ніколи! Таких співробітників завжди розшукують і готові запропонує їм хороший оклад, щоб вони затрималися в компанії ка можна довше.

Наш навчальний Центр пропонує курси 1С торгівля і склад, на яких всі бажаючі мають повну можливість освоїти цю професію легко і швидко. Хороший бухгалтер - гарантія успішної злагодженої роботи будь-якого суб'єкта господарської діяльності, тому тлумачний фахівець в області бухгалтерського і податкового обліку завжди користується попитом у роботодавців.

Найбільш короткий шлях до глибоких знань податкового, бухгалтерського обліку - це курси 1С. Головне завдання яких - навчити слухачів основам бухобліку, підкріпивши ці знання практичними наочними прикладами, виробити у слухачів практичні навички відображення господарських операцій з використанням програми 1С: Підприємство.
Наші курси 1С торгівля і склад будуються таким чином, що обробляючи дані, взяті на прикладі діяльності конкретного підприємства, слухачі на практичних заняттях будують базу даних в програмі 1С: Підприємство. Вони освоюють не тільки ведення щоденного обліку з використанням цієї бази, а й тренуються складати щомісячну і квартальну звітність, яка надалі повинна здаватися в вищестоящі контролюючі органи.

Навчальний центр

Професіонали бухгалтерської справи, проходячи курси, отримають кваліфіковані рекомендації щодо нюансів переходу з ведення обліку складу попередньої версії - на облік в програмі 1С: Підприємство 8.2. Досвідчені фахівці в галузі бухобліку отримають можливість систематизувати вже наявні знання бухгалтерського обліку, розібратися і зміцнити знання про законодавчі акти, набути впевненості в своїх діях при роботі в програмі 1С склад. Всі бажаючі мають можливість ознайомитися з докладною програмою курсу на сайті. Програма курсу - тут .

Навчання проходить в групах, а також індивідуально - все залежить від побажання клієнта. Графік своїх відвідин він розробляє також самостійно. Для тих клієнтів, які не мають можливості повноцінно проходити уроки по буднях, наша команда готова надавати свої послуги у вихідні дні.

Записуйтеся на уроки в наш навчальний Центр! У нас є все для того, щоб дати своїм підопічним хорошу базу інформації та практичних умінь! Ви вже в дорозі? Тоді ми готуємося до зустрічі з Вами!

Ще статті за курсом: Курси 1С Склад.

Ви можете вибрати для себе додаткові курси 1С!

Курси 1С торгівля і склад - Дадуть:

Курси 1С торгівля і склад - Дадуть:

Ви вже в дорозі?