Реклама
Реклама
Реклама

»02.12.2014 р Кривий Ріг. Співробітники Криворізької єпархії привітали головного бухгалтера єпархії з Днем Ангела.

02.12.2014 р Кривий Ріг. Співробітники Криворізької єпархії привітали головного бухгалтера єпархії з Днем Ангела.

03.12.2014

Багато років несе послух головного бухгалтера Криворізької єпархії Аза Михайлівна Ковтун, яка за цей час набула добре ім'я в середовищі духовенства єпархії та співробітників Єпархіального управління Багато років несе послух головного бухгалтера Криворізької єпархії Аза Михайлівна Ковтун, яка за цей час набула добре ім'я в середовищі духовенства єпархії та співробітників Єпархіального управління.

Будучи носієм рідкісного православного імені «Аза», Ковтун А.М. щорічно святкує День свого тезоіменитства 2 грудня, в день пам'яті мученика Ази і з ним 150-ти воїнів (284-305). У цей день православні віруючі Криворізької єпархії також молитовно вшановують пам'ять священномученика Порфирія, єпископа Криворізького (1937).

Після Божественної Літургії правлячий архієрей, архієпископ Криворізький і Нікопольський Єфрем, сердечно привітав іменинницю з Днем Ангела, вручив їй заздоровну просфору і квіти, а також побажав доброго здоров'я на многая літа і фортеці сил в несенні послуху на благо Криворізької єпархії та Православної Церкви.