Реклама
Реклама
Реклама

ЖК «Лісовий квартал» в Броварах: квартири комфорт-класу по комфорт-цінами

  1. Які квартири пропонує забудовник ЖК «Лісовий квартал» в Броварах?

Якщо приймати рішення про покупку нерухомості з точки зору транспортної доступності, розвиненої інфраструктури та екології, то ближній передмістя столиці сьогодні становить серйозну конкуренцію віддаленим спальних районів Києва

Якщо приймати рішення про покупку нерухомості з точки зору транспортної доступності, розвиненої інфраструктури та екології, то ближній передмістя столиці сьогодні становить серйозну конкуренцію віддаленим спальних районів Києва. До того ж, нерухомість в невеликих містах часто можна придбати значно дешевше, ніж в мегаполісі. Квартири комфорт-класу в житловому комплексі «Лісовий квартал» в місті Бровари - тому підтвердження. Судячи з відгуків інвесторів, покупка житла тут може стати дуже вигідним вкладенням. Спробуємо розібратися, чому.

У самому центрі Броварів! На форумах місцеві жителі пишуть про те, що перетин вулиці Чорновола і Київської - один з найбільш комфортних мікрорайонів міста. По-перше, тут продумана транспортна розв'язка. «Лісовий квартал» знаходиться неподалік від траси, що веде до Києва. Поруч з житловим комплексом є зупинка громадського транспорту, який довезе вас до столиці всього за п'ятнадцять хвилин. На території ЖК передбачено, що охороняється багаторівневий наземний паркінг, де можна спокійно залишити свою машину. Для володарів електрокарів забудовник обіцяє встановити спеціальні місця із зарядними точками.

Другий важливий плюс розташування ЖК «Лісовий квартал» - близькість до хвойному лісі і оновленим міським парком міста Бровари. За відгуками мешканців, варто пройтися п'ять-сім хвилин - і ви вже серед зелених дерев і красивих пейзажів. Мешканці комплексу мають можливість щодня займатися спортом на свіжому повітрі і влаштовувати сімейні прогулянки з дітьми.

Інвестори, для яких важливо, щоб всі соціальні і побутові об'єкти знаходилися поруч з будинком, будуть задоволені навколишнього інфраструктурою. У дворі «Лісового кварталу» є дитячий садок, в десяти хвилинах ходьби - школа. Перші поверхи будинків займають продуктові магазини, аптеки, салони краси, кафе та інші заклади. У крокової доступності розташовані супермаркети, відділення пошти, банки, дитяча поліклініка, ринок, СТО.

Які квартири пропонує забудовник ЖК «Лісовий квартал» в Броварах?

На форумах пишуть про те, що в комплексі великий вибір квартирних площ: від однокімнатних розміром в 40 м2 до трикімнатних в 81 м2. Забудовник пропонує різні варіанти нерухомості, в залежності від кількості кімнат, поверховості і переваг в плануванні. До речі, на сайті «Лісового кварталу» квартиру можна спочатку підібрати в режимі онлайн, і вже потім їхати в Бровари на фінальний перегляд.

Зараз є можливість придбати житло в одному з шести житлових будинків комплексу, вже зданих в експлуатацію, або інвестувати кошти в квартиру будинку, який поки ще будується. Згідно фінального проекту «Лісового кварталу», всього на ділянці буде розташовано дванадцять багатоповерхівок. Всі вони споруджені (або будуються) за сучасною монолітно-каркасної технології, яка надовго забезпечить надійність цих будинків. За рахунок утеплених фасадів і якісних металопластикових двокамерних склопакетів, всі квартири якісно шумоізоліровать і зберігають комфортну температуру в будь-який час року.

Володарям квартир на верхніх поверхах ЖК «Лісовий квартал» везе особливо, адже з їх вікон відкривається чудовий панорамний вид на місто Бровари. Втім, облаштовані двори комплексу з величезною кількістю зелених насаджень, лавками, прогулянковими зонами і спортивними майданчиками також радують око. Це місце ідеально для сімей з малюками: який батько не хотів би, щоб кращі роки його дітей пройшли в місті зі спокійним ритмом життя, свіжим повітрям, поблизу мальовничої природи? Не забуваємо і про те, що все необхідне тут знаходиться під рукою, а квартира в ЖК «Лісовий квартал» - комфорт-класу.

Справа залишається за малим: приїхати в Бровари, побачити свою майбутню квартиру на власні очі, вивчити інформацію про комплекс на сайті http://l-kvartal.com.ua і форумах нерухомості і оформити, можливо, найвигіднішу інвестицію для себе і своєї сім'ї.

Які квартири пропонує забудовник ЖК «Лісовий квартал» в Броварах?
Які квартири пропонує забудовник ЖК «Лісовий квартал» в Броварах?
Це місце ідеально для сімей з малюками: який батько не хотів би, щоб кращі роки його дітей пройшли в місті зі спокійним ритмом життя, свіжим повітрям, поблизу мальовничої природи?