Реклама
Реклама
Реклама

Гра Дієго Подорож до Динозаврам Онлайн Безкоштовно

Категорія: Ігри по Персонажам / ігри Динозаври
Грали: 716 раз

У грі Дієго Подорож до Динозаврам вам належить захоплюючий шлях весті з Дієго і його сестрою Алісією в древню країну динозаврів. Вони знайшли тимчасової портал, який веде за часів динозаврів. Дієго з сестрою взяли все необхідне і почали свій шлях. Потрапивши туди портал закрився, тому їм необхідна ваша допомога, адже для того щоб повернуться їм потрібен портал.

Щоб врятувати їх вам належить пройти всі рівні разом з ними і оберігати їх від будь-яких небезпек, особливо від хижаків. У кожному рівні завдання змінюються, в одному рівні ви повинні на вертольоті зібрати всі яйця динозаврів, в іншому рівні повинні доглядати за дитинчатами динозаврів поки вони дещо не підростуть, їх потрібно годувати, давати води. У наступному рівні вам належить знайти вихід з лабіринту, і врятуватися від динозаврів, які сховалися там.

У лабіринті вам попадуться золоті монети і фрукти, збираючи монети, ви поповните рахунок гри, а фрукти давайте динозаврам, щоб вони відпустили вас, а не з'їли. Управління грою Дієго Подорож до Динозаврам здійснюється за допомогою мишки. Виконайте всі завдання і станьте переможцем в цій подорожі. Бажаємо успіхів в цій захоплюючій грі Дієго Подорож до Динозаврам.


Управління грою Дієго Подорож до Динозаврам здійснюється мишею і клавіатурою

Треба зареєструватися або зайти на сайт під своїм ім'ям щоб додати в свої закладки на сайті