Реклама
Реклама
Реклама

Виставка "Брати наші менші" в Комсомольську-на-Амурі

Додати в обране

Вартість квитків: до 200 рублів

Вартість квитків: до 200 рублів

17 червня в 10:30 відбудеться відкриття виставки «Брати наші менші», на якій будуть зібрані роботи як з фондів Музею образотворчих мистецтв (живопис, графіка, декоративно-прикладне мистецтво, скульптура, фотографія), так і з приватних колекцій художників. На експозиції представлені найрізноманітніші тварини: домашні і дикі, великі і маленькі, казкові і не дуже.

Анімалістичні жанр (від лат. «Animal» - тварина) - це захоплення художника навколишнім світом і великою кількістю життя. Те багатство видів тварин, які мешкають на нашій планеті, не може не надихати. Самі люди, будучи невіддільною частиною природи, в той же час часто негативно впливають на неї. Але, відчуваючи своє з нею спорідненість, намагаються висловити його у вигляді захисту навколишнього середовища або у вигляді творчості.

Багато художники, скульптори і письменники олюднюють тварин, що виражається в алегорій і символах. Тварини на таких картинах мають людським розумом, здатні на глибокі переживання і роблять різні негожі або гідні вчинки. Людина через предмети анімалістичного мистецтва дивиться не тільки на красу живого світу, а й на себе самого, немов через символи кривого дзеркала, знаходячи в собі і інших людей приховані недоліки і переваги.

Місце проведення: Музей образотворчих мистецтв, пр. Миру, 16.
Інформація за телефоном: +7 (4217) 54-12-62.