Реклама
Реклама
Реклама

Елліс Пітерс "Незвичайний монах"

Аудіокнига Незвичайний монах автора Елліс Пітерс це збірка оповідань з циклу    Хроніки брата Кадфаеля   І є приквелом даного циклу Аудіокнига "Незвичайний монах" автора Елліс Пітерс це збірка оповідань з циклу " Хроніки брата Кадфаеля "І є приквелом даного циклу.
Кожен роман про брата Кадфаеле є добротний класичний англійський детектив, густо замішаний на романтику Середньовіччя. Будь-яка з цих книг в рівній мірі задовольнить і знавця історичної літератури, і любителя детективного жанру. Коли читач знайомиться з головним героєм серіалу - братом Кадфаелем - він постає досить немолодим досвідченою людиною близько шістдесяти років, сімнадцять з яких провів у бенедиктинської обителі Святих Петра і Павла в Шрусбері. Про його життя до прийняття постригу згадується в різних хроніках - учасник хрестових походів і морських битв - лише побіжно, щоб пояснити його спостережливість, досвідченість і терпимість.
Збірка новел «Незвичайний монах» написаний Елліс Пітерс, коли світ побачили вже 15 з 20 книг про брата Кадфаеле і «Хроніки» здобули всесвітню популярність. Тільки коли брат Кадфаель полюбився читачам, а його образ придбав складність і глибину, читачі стали цікавитися подробицями його колишньої, що пройшла в мандрах життя і шукати відповіді на запитання, як і чому він став ченцем. На це питання відповідає передмову автора і перша новела збірки.
«Світло, возсіяв по дорозі на Вудсток» - розповідь про події, які змусили Кадфаеля залишити зброю заради мирного монастирського буття.
«Ціна світу» - брат Кадфаель розгадує таємницю зникнення з храму срібних свічників.
«Очевидець» - історія розслідування пограбування управителя абатства.

  • Формат: аудіокнига, MP3, 96 kbps
  • Автор: Пітерс Елліс
  • Рік випуску діє до: 2014
  • Жанр: Детектив
  • Видавництво: аудіокнига своїми руками
  • Виконавець: Theophanu
  • Тривалість: 4:56:32