Реклама
Реклама
Реклама

Чому купувати квартиру в розстрочку - вигідно?

Житловий район «Молодіжний».

Іпотека - довгостроковий займ, виплата якого, як правило, розтягується на десятиліття. Це досить далека перспектива, тому зважитися на цей крок не кожному під силу.

Але найбільше розчарування іпотеки - це переплата. Навіть при обліку, що відсоток на іпотечний кредит істотно нижче споживчих, переплата по ньому в результаті виявляється найчастіше дорівнює вартості самої квартири.

Зовсім інша справа - розрахуватися за квартиру за рік-півтора і не переплачувати за неї. Якщо, наприклад, ви зібралися продавати свою квартиру і після плануєте брати житло в новобудові, то цей варіант просто ідеальний.

Навіть якщо між продажем старої і заселенням в нову пройде кілька місяців і цей час доведеться жити на орендованому житлі, то це виявиться набагато вигідніше, ніж брати житло в іпотеку. Рахуйте самі: в Тулі середня ціна на знімне житло - 15 тисяч. Якщо прожити в ньому рік, то за цей час ви переплатите 180 тисяч. Але це не мільйони, якщо звертатися до іпотеки.

Для порівняння:

  • квартира коштує, наприклад, 1 476 000 рублів;
  • початковий внесок - 221 400 рублів - 15%;
  • наступні 20 років при ставці 9,1% річних щомісяця платить по 11396 рублів.

Разом за 20 років він переплачує 1 473 906 рублів.

Якщо ж квартиру взяти в розстрочку, то при первинному внеску, наприклад, в 30% - 442 800 рублів, щомісяця треба буде платити по 86 100 рублів. Переплата в результаті - нуль.

Крім цього важливо пам'ятати, що при покупці квартири в іпотеку, вона до закінчення сплати боргу залишається в обтяження у банку. При розстрочці ж житло вже у вас у власності.

У Тулі квартиру в безпроцентну розстрочку безпосередньо від забудовника можна придбати в житловому району «Молодіжний» . Розстрочка надається на рік-півтора в залежності від етапу готовності житла, тобто до моменту введення в експлуатацію будинку.

У житловому районі Молодіжний плануванні відводять особливе значення. Дизайнери розробили для цих квартир новий формат - квартири з великою кухнею-вітальні від 20 м². Тут прекрасно вміститься і зона приготування, і стіл зі стільцями, і місце для відпочинку. Кухня-вітальня стане центром квартири і місцем збору сім'ї та зустрічі гостей. Простір кімнати дозволяє по-різному розставляти меблі, створюючи різні варіанти дизайну.

Тобто, купуючи, наприклад, двокімнатну квартиру, в результаті за функціоналом ви отримуєте повноцінну «троячку», але за ціною «двушки»!

Квартири тут здаються з чистової обробкою. Щоб покупцям було простіше визначитися з вибором квартири і оцінити якість обробки, співробітники компанії проводять екскурсії по демонстраційного поверху в «Молодіжному».

Подробиці про екскурсії та умови придбання можна дізнатися за телефоном 8 (4872) 52-50-39 або в офісі продажів компанії за адресою: вулиця Пушкінська, 53.

Вибрати квартиру з кухнею-вітальні можна на сайті молодіжний-тула.рф

Тула, вул. Пушкінська, 53
8 (4872) 52-50-39
Забудовник ТОВ «АВРОРА-Гринн»
проектна декларація на сайті молодіжний-тула.рф