Реклама
Реклама
Реклама

Організуємо корпоратив, сценарії корпоративу, конкурси на корпоратив, сценарій новорічного корпоративу

  1. Організуємо корпоратив, сценарії корпоративу, конкурси на корпоратив
Про проведення щорічної виставки-інтерактив «Моє ідеальне весілля 2016»

Ідеальне весілля за один день! Ви не знаєте з чого починати підготовку до весілля? Де знайти тих, хто відповість на всі питання? А питань з кожним днем ​​все більше і більше і не рятують безсонні ночі, проведені на весільних порталах і форумах? Де знайти найкращих фахівців? Ніяких проблем! Приходьте на грандіозну щорічну виставку-інтерактив «Моє ідеальне весілля 2016» в розкішний готель «Ренесанс».

Виставка -ярмарок «ІНДУСТРІЯ УРОЧИСТОСТІ. Осінь-2015 »

Те чого чекали всі і то, що не можна пропустити! Вперше в Мінську грандіозна виставка-ярмарок «Індустрія торжества. Осінь-2015 ».

Виставка-інтерактив ФіестаЕкспо

Дата: 18 жовтень 2015 Час роботи: 12.00 - 20.00 Місце: ресторан "Бельведер", ТЦ "Замок", пр-т Переможців 65, 6 поверх Жанр: виставка-інтерактив Вартість входу: вільний

Корпоративне свято

Корпоративне свято - це, перш за все, колективне заходи, що об'єднує колектив, втягують його в нову форму спільної діяльності. Особливо високий рівень такої діяльності досягається, коли в святі беруть участь не тільки співробітники, але і члени їх сімей.

Корпоративні вечірки

Варіанти проведення будь-якої корпоративної вечірки - класика або авангард? Професійні артисти або самодіяльність? Вам вибирати, а для вирішення різних завдань підійдуть самі різні варіанти корпоративного свята. У чому полягає секрет успіху компанії-лідера?

Організуємо корпоратив, сценарії корпоративу, конкурси на корпоратив

Наші будні та свята схожі один на одного: щодня все відбувається своєю чергою, люди ходять на обід, виконують завдання, отримують зарплату. По-справжньому розслабитися і відпочити всім колективом дозволить спільне свято. Поліпшити загальне настрій працівників легко, досить керівництву вимовити заклик «Давайте організуємо корпоратив ! ». Як правило, святкові заходи всередині або поза офісом проводяться із загальною метою: згуртувати колектив, підвести підсумки, відзначити будь-чиї досягнення і вручити подарунки. Традиційно корпоративний свято приурочене до якогось свята: новому році, Дня захисника вітчизни, 8 березня. Деякі компанії проводять урочистості сезонні заходи: наприклад, влітку і взимку. Сценарії корпоративу рекомендується підбирати виходячи з настрою і загальних переваг колективу. Неможливо точно сказати: бути свята веселим або досить стриманим. Якщо робочий процес пов'язаний з великими фізичними навантаженнями, то швидше за все, спортивні змагання не викличуть у співробітників належного ентузіазму. В цьому випадку прекрасною альтернативою стане прогулянка на теплоході, пікнік на природі, похід в боулінг-клуб. Виплеснути втому і дратівливість один до одного допоможе поїздка в пейнтбол-клуб, де кожен зможе «постріляти» один в одного, а потім разом над цим посміятися. Окремо варто ретельно підібрати конкурси на корпоратив. Психологи стверджують, що в колективі, всередині якого панує недоброзичливість і поширені сварки, допоможе проведення конкурсів та тренінгів з командоутворення (тімбілдінгу). А ось сценарій новорічного корпоративу на увазі грандіозну вечірку, з фуршетом або застіллям, танцями і запрошеними артистами. Крім того, не варто нехтувати послугами фотографів і відеографом. Результат їхньої роботи можна переглядати довгі роки, з радістю згадуючи прекрасні хвилини веселощів. Також подібні знімки можна розвісити в кімнаті відпочинку персоналу. Кожен раз, бачачи їх, колеги будуть згадувати, як дружно і приємно вони вміють разом відпочивати, що в свою чергу зміцнить загальний корпоративний дух.Ви не знаєте з чого починати підготовку до весілля?
Де знайти тих, хто відповість на всі питання?
А питань з кожним днем ​​все більше і більше і не рятують безсонні ночі, проведені на весільних порталах і форумах?
Де знайти найкращих фахівців?
Професійні артисти або самодіяльність?
У чому полягає секрет успіху компанії-лідера?