Реклама
Реклама
Реклама

Кінотеатри, Сімферополь

Сімферопольці і гості міста можуть ознайомитися з афішею кінотеатрів за вказаними номерами телефонів і спланувати вечір перегляду хітових кіно новинок. У цьому розділі представлені всі кінотеатри Сімферополя. У більшості з них встановлена ​​система звуку DOLBY DIGITAL, і сімферопольці можуть насолоджуватися переглядом новинок і старих улюблених фільмів з ефектом занурення в сюжетну лінію. У фойє кінотеатрів Сімферополя продаються прохолодні напої, поп-корн, і обстановка в цілому затишно сприяє відпочинку. Сімферопольці і гості міста можуть ознайомитися з афішею кінотеатрів за вказаними номерами телефонів і спланувати вечір перегляду хітових кіно новинок

Знайдено: 6 Знайдено: 6   Багатозальний кінотеатр, розташований в найбільшому в Криму ТРЦ Меганом Багатозальний кінотеатр, розташований в найбільшому в Криму ТРЦ "Меганом"

Рейтинг: 235

Кінотеатр ім. Т.Г. Шевченка розташований на центральній вулиці в самому центрі міста Сімферополя. Поруч з кінотеатром знаходяться: центральна площа міста, Рада Міністрів, Верховна Рада, Головпоштамт, цирк, український і російський театри, ляльковий театр

Рейтинг: 215

Відкрився після реконструкції з двома новими залами, названими "КАПІТОЛІЙ" і "ФОРУМ". В одному 120 глядацьких крісел, в іншому 82.

Рейтинг: 170

Атракціон "7D DEEP" - це кінотеатр нового покоління, серйозний виток у розвитку кіно і сфери розваг. Його унікальність полягає в тому, що тепер Ви зможете не тільки бачити і чути, але і відчувати все, що відбувається з героями.

Рейтинг: 145