Реклама
Реклама
Реклама

Газові котли Bosch, JUNKERS в компанії Азбука тепла

  1. BOSCH - знаменитий виробник котлів. Ми говоримо BOSCH - розуміємо JUNKERS, ми говорили JUNKERS -...
  2. Що таке котел Bosch?

BOSCH - знаменитий виробник котлів.

Ми говоримо BOSCH - розуміємо JUNKERS, ми говорили JUNKERS - розуміли BOSCH.

Компанія BOSCH в даний час, в 10-ти країнах Центральної та Східної Європи завершує процес ребрендингу торгової марки опалювальної техніки JUNKERS . Широко відома професіоналам ринку Білорусі продукція бренду JUNKERS переходить на більш високий рівень якості та технологій, створений лідером європейського ринку кліматичного обладнання для приватних і комерційних домоволодінь - BOSCH.

Заміна торгової марки газових котлів Junkers на котли БОШ в Білорусі почалася в квітні 2012 року і стала важливим кроком до збільшення спектру технологій для обігріву будівель та підвищенню довіри всіх груп покупців до систем гарячого водопостачання та опалення будинку від Bosch.

Останні 15 років газові котли марки Junkers на ринку Білорусі є синонімом продуманих рішень і чудової якості обслуговування. Bosch, в свою чергу, пропонує споживачеві інноваційні технології і висококласний рівень комфорту використання сучасних газових котлів. Після ребрендингу торгової марки Junkers, присутність котлів БОШ на ринку стало ще більш помітно, а газові котли можна купити по ще більш доступною ціною для кінцевого покупця.

Висновок на ринок котлів для опалення під торговою маркою БОШ спрямований на більш тісне ознайомлення споживачів з інноваційної ТЕРМОТЕХНІКА. Сучасні технології кліматичного обладнання дозволяють використовувати не тільки природний газ і рідке паливо, а й поновлювані види енергії: деревину, енергію Сонця, тепло Землі. Найбільш передові рішення БОШ допомагають ефективно управляти опалювальною системою, що працює на декількох видах енергії і від кількох джерел, створювати свій мікроклімат в різних приміщення.

«Ми переконані в потенціалі регіону: оновлення систем опалення є найбільш очевидним першим кроком для модернізації будівель з метою зменшення енергоспоживання. В рамках виникла тенденції, власники приватних будинків в Білорусі вже зараз хочуть стати більш незалежними від одного виду енергії: рідкого палива і газу, і прагнуть підвищити автономність своїх будинків »- так представники компанії Bosch коментують гостру необхідність пропонувати широкий асортимент інноваційного кліматичного обладнання під одним відомим і шанованим брендом.

Експерти «Бош Термотехніка» впевнені, що у зв'язку з схильністю ринку енергоресурсів різного роду коливань, споживач все сильніше замислюється про комбінуванні декількох видів джерел енергії, таких як газ, електроенергія, енергія Сонця. При цьому ринок потребує комплексних інноваційних рішеннях. Такі рішення стануть доступні як в плані установки, так і обслуговування, і відкриють споживачеві зручність експлуатації в автоматизованому режимі.
Східна Європа - перспективний ринок для інновацій

Сучасне опалення будинку від BOSCH.

Новими видами продукції останнім часом стали гелио колектори та теплові насоси. А одним з останніх інноваційних рішень, пропонованих широкому колу споживачів, стала конденсаційна газова колонка БОШ, здатна нагрівати близько 30 л. гарячої води в хвилину. Це обладнання призначене для об'єктів бізнес-інфраструктури: кафе, ресторанів, готелів, спортзалів. Такі інноваційні технології, як конденсаційна техніка, теплові насоси і сонячні колектори Bosch здатні максимально задовольнити зростаючі запити кінцевих споживачів Білорусі в якісної та економічної ТЕРМОТЕХНІКА, а також створити нові можливості для партнерів і бізнесу.

«Бош Термотехніка» входить до складу концерну «Роберт Бош» і є найбільшим постачальником висококласного обладнання для опалення та гарячого водопостачання в Європі. У 2011 фінансовому році компанія продала продукції на 3,1 млрд. Євро. За цей же період витрати компанії лише на перспективні науково-дослідні розробки перевищили цифру в 100 млн. Євро. Різноманітний асортимент теплового обладнання проектують, розробляють, виробляють і обслуговують понад 13000 співробітників «Бош Термотехніка» на 20 заводах в десяти європейських і північноамериканських країнах.

Що таке котел Bosch?

Група компаній БОШ є провідним міжнародним постачальником технологій та послуг в таких галузях, як виробництво автомобільних компонентів і промислових технологій, виробництво споживчих товарів і будівельних технологій. В даний час компанія пропонує широкий асортимент високоякісної продукції: від автомобільних запчастин, діагностичного обладнання та електроінструментів до побутової техніки, термотехніки, систем безпеки та промислового обладнання.

До складу групи Bosch входять Robert Bosch GmbH і більше 360 дочірніх компаній регіональних представництв більш ніж в 50 країнах світу. З урахуванням партнерів Групи в галузі продажів і послуг, компанія БОШ присутня приблизно в 150 країнах. Глобальна мережа, що займається розробками, виробництвом і реалізацією продукції, формує основу для подальшого зростання. У 2012 р компанія Bosch інвестувала в наукові дослідження і розробки більш 4,8 млрд євро, а також подала заявки на отримання понад 4800 патентів по всьому світу.

Компанія Bosch була заснована в 1886 році Робертом Бошем (1861-1942) в місті Штутгарт як «Майстерня точної механіки і електротехніки». Особлива структура власності компанії БОШ гарантує групі компаній підприємницьку свободу, що дозволяє здійснювати довгострокове планування і використовувати значну частку коштів для інвестування, забезпечуючи їй надійне майбутнє. Дев'яносто два відсотки акціонерного капіталу Robert Bosch GmbH належить благодійному фонду. Контрольним пакетом голосуючих акцій володіє Robert Bosch Industrietreuhand KG і виконує функції власника на підставі довірчого управління. Інша частина акцій належить родині Бош і Robert Bosch GmbH.

Одне з перших зарубіжних представництв компанії БОШ з'явилося в Росії в 1904 році. У 1993 році були відкриті офіси продажів в Україні і Республіці Білорусь. З 2008 року відкрито офіс в Республіці Казахстан. На початку 2012 року був відкритий регіональний офіс в Тбілісі, Грузія. У Середній Азії працюють регіональні представники компанії Bosch. У всіх країнах регіону розгорнуто партнерська і сервісна мережа компанії.

У 2003 році компанія Buderus увійшла до складу групи Роберт Бош ГмбХ, після чого, шляхом злиття Buderus і дивізіону Термотехника Bosch, створюється нове підприємство.

Продукція торгової марки BOSCH представлена ​​в розділі « котли Bosch «

Азбука Тепла
Азбука Тепла

Що таке котел Bosch?
Що таке котел Bosch?