Реклама
Реклама
Реклама

оцінка землі

  1. Вартість оцінки землі
  2. Документи для оцінки землі
  3. Які фактори і характеристики впливають на ринкову вартість землі?
  4. Оцінка землі в Києві, Київській області та всієї України

Експертна оцінка землі всіх типів, для будь-яких цілей
в Києві, Київській області та Україні

Вартість оцінки землі

Вартість оцінки землі для індивідуального будівництва, садівництва, ведення особистого селянського господарства, паїв (товарного сільськогосподарського виробництва) в Києві, Київській області:

  • для нотаріуса - 1500-2500грн. - 1 день;
  • для суду - 700-1000 грн. - 1 день;
  • для бухгалтерії - 700-1500 грн. - 1 день;
  • для банку - 700-1500 грн. - 1 день;
  • для інших цілей - від 700 грн. - 1 день.

Вартість вказана для типових земельних ділянок. Якщо ділянка має особливі характеристики, які вплинуть на складність роботи - вартість може змінюватися.

Вартість експертної оцінки земельних ділянок комерційного цільового призначення:

  • для нотаріуса - від 1500 грн. - 1 день;
  • для суду - від 1000 грн. - 1 день;
  • для бухгалтерії - від 1000 грн. - 1 день;
  • для банку - від 1000 грн. - 1 день;
  • для інших цілей - від 1000 грн. - 1 день;

За точної вартості оцінки землі під комерцію, дізнавайтеся у фахівців нашої оцінної компанії за номерами телефонів, вказаними на сайті компанії.

Документи для оцінки землі

Перелік документів для замовлення експертної оцінки землі:

  • виписка або довідка, державний акт, інший документ про право власності на нерухоме майно;
  • паспорт Замовника або свідоцтво про реєстрацію юридичної особи (виписка нового зразка).

Надішліть нам документи на пошту, вайбер або телеграм, і отримаєте миттєвий відповідь за орієнтовною ринковою вартістю Вашої земельної ділянки, а також по точної вартості послуги і терміни виконання.

Документи можна надати в копіях, оригіналах або в електронному вигляді - головне щоб було зручно Вам.

Якщо Вам потрібна оцінка, наприклад ретроспектива або оцінка землі для сплати судового збору, а у Вас відсутні документи - ми виконаємо таку незалежну оцінку. Вартість такої послуги встановлюється індивідуально і становить від 400 грн.

Більше подробиць з експертної грошової оцінки землі.

Які фактори і характеристики впливають на ринкову вартість землі?

Оцінка землі проводиться оцінювачами нерухомості, які враховують всі фактори і характеристики ділянки Оцінка землі проводиться оцінювачами нерухомості, які враховують всі фактори і характеристики ділянки. Давайте розглянемо їх більш детально:

  • Рельєф ділянки. Якщо земля має свої індивідуальні особливості рельєфу: крутий схил, болотиста місцевість, ділянка має інші особливості рельєфу - все це впливає на формування його грошової вартості.
  • Інженерні комунікації. Якщо ділянка має використовуватися під будівництво індивідуального житлового будинку, то важливо щоб на ділянку було заведено електроенергію, газ, водопостачання - це позитивно вплине на вартість землі. Враховують також і той факт, що комунікації знаходяться поруч з ділянкою, адже це ж краще, ніж коли їх взагалі немає ні на вулиці, ні в населеному пункті, де розташована дільниця.
  • Під'їзд. На ринкову вартість землі впливає не тільки наявність під'їзної колії, а також і його стан: асфальтований або грунтовій. Асфальтований під'їзд збільшує вартість землі. Якщо під'їзду взагалі немає, то це дуже негативно впливає на ціну землі.
  • «Location» або місце розташування. Ділянка розташована в центрі міста має велику ціну, ніж ділянку, розташовану в селі, яке вже зникло з карти України. Чим більш вигідне місце розташування оцінюваної землі, тим більше буде її вартість, і навпаки: якщо гірше - тим нижче.
  • Площа. Цей фактор взагалі є дуже індивідуальним. З ним все складніше. Наприклад кілька квадратних метрів іноді можуть мати більшу вартість, ніж кілька соток аналогічного ділянки і навпаки.
  • Цільове призначення або тип землі. Кожна земельна ділянка має своє цільове призначення, згідно з якою він може бути використаний: садівництво - будувати садовий будинок і садити сад, будівництво житлового будинку - будувати будинок для проживання в ньому, ОСГ - займатися городництвом або сільським господарством. Відповідно до цільового призначення та змінюється також її привабливість, а відповідно і ринкова ціна.

Оцінка землі в Києві, Київській області та всієї України

Оцінка землі проводиться в місті Києві, а також по території всієї Київської області та Україні. Ми маємо в штаті оцінювачів землі , Які виконають оцінку землі будь-якого типу і складності, для будь-якої мети.

Якщо Вам потрібна оцінка будинку , То ми виконаємо і цю роботу. До речі, ми завжди запропонуємо Вам найкращу цінову пропозицію наших послуг - нижче ніж у наших конкурентів.

Ми надаємо абсолютно безкоштовні консультації, а також дотримуємося правил конфіденційності! Також у нас є можливість надавати землевпорядні послуги: проекти, геодезичні обміри, витяг і багато іншого. Чекаємо Вашого дзвінка.

Які фактори і характеристики впливають на ринкову вартість землі?