Реклама
Реклама
Реклама

МАУ - новий авіаперевізник на маршруті «Харків - Київ (Бориспіль) - Харків»

Починаючи з 14 лютого 2012 року авіакомпанія «Міжнародні Авіалінії України» (МАУ) відновлює виконання   рейсів за маршрутом «Харків-Київ (Бориспіль) -Харків» Починаючи з 14 лютого 2012 року авіакомпанія «Міжнародні Авіалінії України» (МАУ) відновлює виконання рейсів за маршрутом «Харків-Київ (Бориспіль) -Харків» .

В даний час уповноваженим авіаперевізником на даному напрямку є компанія «Аеросвіт», а польоти відповідно до укладеного договору виконує компанія «Дніпроавіа». Перевезення здійснюються щодня 3 рази в день повітряними судами SAAB-340 і Embraer-145.
Авіакомпанія МАУ виконуватиме польоти в партнерстві з авіакомпаніями «АероСвіт» і «Авіалінії Антонова» щодня, 3 рази на день, на повітряних суднах «АН-148» і «Boeing-737» з двома класами обслуговування - бізнес і економ-класом.

вартість авіаквитків збережеться на колишньому рівні.

«Харків є одним з дуже перспективних напрямків внутрішніх авіаперевезень, - прокоментувала плани освоєння нового маршруту корпоративний прес-секретар авіакомпанії МАУ Євгенія Сацька. - Додатковим фактором його привабливості є сучасна інфраструктура Міжнародного аеропорту «Харків», яка повністю задовольняє вимогам наших корпоративних стандартів. Пропускні можливості реконструйованих термінального і аеродромного комплексу дозволяють аеропорту обслуговувати не тільки пасажирів з Харкова і Харківської області, а й з довколишніх регіонів, як українських, так і російських ».

Довідкова інформація

Міжнародний аеропорт «Харків» ( https://hrk.aero/ ) - один з ключових об'єктів столиці Слобожанщини, що реконструюються в даний час в рамках підготовки до проведення фінальної частини Чемпіонату Європи з футболу 2012 року. Старт масштабному проекту був даний 1 квітня 2008 року, коли компанія «Нью Системс АМ» (група DCH, власник - відомий український бізнесмен, генеральний інвестор і координатор підготовки Харкова до Євро-2012, президент ФК «Металіст» Олександр Ярославський) виграла конкурс на довгострокову оренду цілісного майнового комплексу харківського аеропорту.

Реконструкція Міжнародного аеропорту «Харків» здійснюється у форматі приватно-державного партнерства. Загальна сума інвестицій Олександра Ярославського в проект становить $ 107,2 млн. (Аеровокзальний комплекс і прилегла території). Сума фінансування, виділеного з Державного бюджету на реконструкцію аеродромного комплексу (включаючи будівництв і аеродромно-діспеччерской вишки) - $ 191,3 млн.