Реклама
Реклама
Реклама

Аеропорт Бориспіль відновив використання виходів на посадку, в одному з яких травмували пасажирку

Аеропорт Бориспіль відновив використання автобусних виходів на посадку в терміналі D, суміжних з телетрапами, в одному з яких на початку серпня травмували пасажирку, повідомляє   avianews

Аеропорт Бориспіль відновив використання автобусних виходів на посадку в терміналі D, суміжних з телетрапами, в одному з яких на початку серпня травмували пасажирку, повідомляє avianews.com .

На фотографіях, зроблених кілька днів тому в Борисполі, видно використання таких автобусних виходів на посадку D1 і D4.

На фотографіях, зроблених кілька днів тому в Борисполі, видно використання таких автобусних виходів на посадку D1 і D4

Нагадаємо, 2 серпня в терміналі D аеропорту Бориспіль на пасажирку рейсу МАУ PS353 впала гранітна плита під час спуску по сходах для посадки в автобус.

Після інциденту в аеропорту заявили, що припинили використання всіх автобусних виходів на посадку, створили комісію з розслідування і провели додаткове обстеження всіх виходів без винятку, після чого додатково закріпили сходинки і частково їх замінили.

Згідно з проектом терміналу D аеропорту Бориспіль, зона виходів на посадку, через які здійснюється посадка пасажирів в автобуси, розташована на першому поверсі галереї вильоту в приміщенні з кондиціонером.

Згідно з проектом терміналу D аеропорту Бориспіль, зона виходів на посадку, через які здійснюється посадка пасажирів в автобуси, розташована на першому поверсі галереї вильоту в приміщенні з кондиціонером

Для збільшення пропускної спроможності до галерей телетрапів були добудовані скляні приміщення з сходами, що ведуть на перон. Через відсутність системи кондиціонування влітку температура в цих приміщеннях через ефект "теплиці" може досягати дуже високих значень, що створює значні незручності пасажирам, особливо відчувають проблеми зі здоров'ям.

Раніше аеропорт Бориспіль заявив про отримання рекордного прибутку в розмірі 664,8 млн. Грн. до оподаткування за підсумками першого півріччя 2016 року.

avianews.com відправив запит в аеропорт Бориспіль про те, чи планує підприємство виділити частину даної рекордний прибуток на підвищення комфорту і безпеки пасажирів, що використовують автобусні виходи на посадку, суміжні з телетрапами.

Цитування цього матеріалу дозволено тільки за умови активного гіперпосилання, не закрите для для пошукових систем, на www.avianews.com