Реклама
Реклама
Реклама

Змінити стать, як Борис Апрель: хірург назвав ціну

Останні тижні вся Україна бурхливо обговорює повернення в шоу-бізнес екс-Бориса Апреля, який змінив стать і почав виступати під псевдонімом Зіанджа. Операцію трансгендер робив в США, однак аналогічні процедури проводять і в Україні.

Про те, скільки коштують операції зі зміни статі і наскільки вони затребувані, розповів хірург Василь Храпач в ефірі передачі "Говорить Україна", передає сьогодні .

Лікар зауважив тенденцію: в Україні частіше підлогу змінюють жінки, а за кордоном - чоловіки. При цьому, такі операції в Україні є дуже дешевими - від 60 тисяч гривень, в Таїланді - від 200 тисяч, а в США вони будуть коштувати близько мільйона гривень. При цьому операція по перетворенню в жінку вдвічі дешевше, ніж перевтілення в чоловіків

Останні тижні вся Україна бурхливо обговорює   повернення в шоу-бізнес екс-Бориса Апреля,   який змінив стать і почав виступати під псевдонімом Зіанджа

Зіанджа (екс-Борис Апрель)

Хірург зазначив, що проводив операції зі зміни статі пацієнтам з кінця дев'яностих. Щорічно лікар робив по 10-12 операцій.

"Тоді був потік. У нас у відділенні постійно лежав хтось. Пацієнти вірили і приїжджали з усього пострадянського простору. Зараз колишнього ажіотажу немає. Кількість угод зменшилася в три рази", - підкреслив хірург.

Хірургічну зміну статі, як правило, роблять в три етапи. Повний процес перетворення займає до місяця.

"У нас був рекорд: на третій день людина виписався, маючи інше тіло", - розповів Василь Храпач.

Як повідомляв "Обозреватель", раніше сексолог оцінив привабливість екс-Бориса Апреля .

Підпишись на наш Telegram . Надсилаємо лише "гарячі" новини!