Реклама
Реклама
Реклама

У Запоріжжі співробітниця райвідділу міліції вбила свого коханого

  1. АВТОР:
  2. Орфографічна помилка в тексті:

24 грудня 2012, 13:35 Переглядів: 24 грудня 2012, 13:35 Переглядів:   Жінка вбила співмешканця

Жінка вбила співмешканця. Фото: nabchelni.bezformata.ru.

В Запоріжжя співробітницю одного з райвідділів міліції підозрюють у вбивстві свого співмешканця. Труп 27-річного чоловіка з ножовими пораненнями грудної клітини знайшли минулої суботи о 7 ранку в одній із запорізьких квартир на вул. Північне шосе. Чоловік ніде не працював і мав за плечима судимість.

Виїхавши на місце ПП співробітники прокуратури, міліції та слідчо-оперативна група виявили в цій же квартирі 24-річну жінку. Вона була на 8 місяці вагітності і перебувала в неадекватному психічному стані. Як виявилося, вона працює в одному райвідділів міської міліції. "Її госпіталізували в Запорізьку обласну психіатричну лікарню. До цього часу її стан не покращився, тому допитати її поки не вдалося. Це НП вже зареєстрували в Єдиному реєстрі досудових розслідувань і за кваліфікацією" Умисне вбивство "розпочато досудове наслідок . Його хід - на контролі прокуратури ", - говорить глава прес-служби Запорізької облпрокуратури Маріанна Піскунова.

Читайте найважливіші та найцікавіші новини в нашому Telegram

Ви зараз переглядаєте новина "У Запоріжжі співробітниця райвідділу міліції вбила свого коханого". інші кримінальні новини дивіться в блоці "Останні новини"

АВТОР:

Маркін Ярослав

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter

Орфографічна помилка в тексті:

Послати повідомлення про помилку автора?

Виділіть некоректний текст мишкою

Дякуємо! Повідомлення відправлено.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ