Реклама
Реклама
Реклама

У Москві відремонтують три будівлі Морозовський дитячої лікарні

Поділитися в соціальних мережах: Поділитися в соціальних мережах:   Фото: портал Москва 24 / Олександр Авілов   Три будівлі Морозовський дитячої міської клінічної лікарні відремонтують

Фото: портал Москва 24 / Олександр Авілов

Три будівлі Морозовський дитячої міської клінічної лікарні відремонтують. Про це повідомив голова Москомекспертізи Валерій Леонов.

Він зазначив, що в даний момент комітет погодив проектну документацію для ремонту будівель 18, 33 і 42 Морозовський дитячої міської клінічної лікарні за адресою: 4-й Добринінський провулок, будинок 1/9.

В ході ремонту робочі частково демонтують існуючі перегородки, проведуть пристрій і ятати прорізів, а також встановлять нові перегородки. Крім того, очистять цегляний фасад і створять вентиляцію з утепленням і облицюванням керамогранітом. Також замінять вікна, дверні блоки і навісні козирки. Після ремонту в будинках обладнають пандус для маломобільних громадян. Запланована і повна внутрішня обробка приміщень.

Раніше повідомлялося, що при Морозовський дитячої лікарні побудують протонно-променевої центр . Одноповерхова будівля з підземним поверхом розташується в 4-м Добрининський провулку, володіння 1/9. Загальна площа центру складе три тисячі квадратних метрів.

Крім того, у вересні 2017 завершилося будівництво нового лікувального корпусу дитячої лікарні. Як зазначив Сергій Собянін, це одна з найкращих у світі багатопрофільних дитячих клінік, в якій можна лікувати практично всі хвороби.

Поділитися в соціальних мережах: