Реклама
Реклама
Реклама

Перинатальний центр в столичній лікарні планують відкрити влітку 2017 року

Фото: m24.ru/Михаил Сипко

Перинатально-кардіологічний центр на території міської лікарні імені Л.А. Ворохобова № 67 збираються ввести в експлуатацію до липня 2017 року, повідомляє прес-служба Мосгосстройнадзора.

Лікарня знаходиться за адресою вулиця Аділя Саляма, володіння 2/44.

Новий центр будують замість застарілого будівлі пологового будинку 1950-х років.

Площа об'єкта - понад 50 тисяч квадратних метрів, центр розрахований на 330 ліжок. Там прийматимуть найбільше число пологів в Москві - до 20 тисяч в рік. У центрі відкриють приймальні і виписному відділення, педіатричний блок, акушерський стаціонар, консультативно-діагностичний центр для жінок і дітей.

Зараз на об'єкті влаштовують зовнішні комунікації, ведуть оздоблювальні, фасадні, покрівельні та інші роботи.

Раніше мер Москви Сергій Собянін розповів, що будується перинатальний центр для народження дітей з патологіями серця стане найбільшим і сучасним. У ньому буде передбачена можливість перебування матері з дитиною в одній палаті.

Восени 2016 року повідомлялося , Що два корпуси клінічної лікарні № 67 реконструюють і розширять за рахунок прибудов. Проект затвердила Москомархитектура.

Після реконструкції корпус А стане семиповерховим, а його площа збільшиться до 17 тисяч квадратних метрів.

Корпус Б добудують до чотирьох поверхів, його площа зросте до 9,3 тисячі квадратних метрів. Будинки збережуть первісну симетричну композицію з центральним ядром і бічними крилами.

Будівлі облицюють керамогранітними плитами світлих і зелених відтінків.

Реконструюють також приміщення харчоблоку. Прилеглу територію чекає благоустрій та встановлення нового освітлення.