Реклама
Реклама
Реклама

NEWSru.com :: Головою Федерації боксу Росії оголошено "Нічний вовк" Умар Кремлев

Промоутер Умар Кремлев затверджений генеральним секретарем Федерації боксу Росії (ФБР). Як інформує прес-служба організації, генеральний секретар - це одноосібний виконавчий орган, який буде здійснювати всю основну роботу між конференціями

Промоутер Умар Кремлев затверджений генеральним секретарем Федерації боксу Росії (ФБР). як інформує прес-служба організації , Генеральний секретар - це одноосібний виконавчий орган, який буде здійснювати всю основну роботу між конференціями.

1 лютого в Москві пройшла звітно-виборна конференція ФБР, в ході якої зокрема була скасована посада президента і введена посада генерального секретаря.

Головою Вищого наглядової ради федерації був одноголосно обраний глава служби безпеки президента РФ Олексій Рубіжне, який запропонував конференції склад нового виконкому.

Далі після затвердження виконкому голова наглядової ради запропонував на посаду генерального секретаря Умара Кремлева, якого виконком одноголосно підтримав.

Кремлев є відомим промоутером і керівником компанії "Патріот", під егідою якої виступають такі боксери, як Дмитро та Федір Чудинови. Також він займає пост заступника президента відомого мотоклубу "Нічні вовки".

Згідно з інформацією порталу Znak.com , Кремлев ще є власником приватного охоронного підприємства, яке отримує мільйонні держконтракти. Бізнесмену також належить цілий ряд комерційних структур, які займаються оптовою торгівлею продуктами і виробництвом ювелірних виробів, а також надають посередницькі послуги.

Виконком ФБР спочатку призначив конференцію на 12 жовтня, потім вона неодноразово переносилася. Який очолював раніше організацію Борис Іванюженков відмовився від участі у виборах.

Альтернативна група ініціювала проведення зборів 17 листопада і 44 делегата обрали президентом Едуарда Хусаинова . Пізніше на сайті ФБР з'явилася заява про те, що рішення, прийняті на заході прихильників Хусаинова, нелегітимні .