Реклама
Реклама
Реклама

Комплекс "Автострада": зручні гаражні бокси

Кожного автолюбителя хвилює проблема парковки автомобіля

Кожного автолюбителя хвилює проблема парковки автомобіля. Зберігання авто на вулиці - це перший крок до його викрадення або пошкодження. На вулиці машина піддається постійному впливу агресивного навколишнього середовища, а в холодну пору року після довго перебування на морозі автомобіль просто не рушить з місця.

Кращим рішенням всіх цих проблем стане парковка авто в обладнаному боксі. Свої послуги вам пропонує багатофункціональний комплекс «Автострада», розташований в Єкатеринбурзі по вулиці Крупносортщіков 14 (район Н.Сортіровка). Зберігання автомобіля в цьому гаражному боксі - це зручно і дуже вигідно.

Комплекс «Автострада» пропонує вам просторі бокси, площею від 18 кв.м., при необхідності можливе об'єднання кількох боксів. Стелі заввишки 2,5 м. Дозволяють безперешкодно заїжджати в гараж автомобілів висотою до 2,2 м.

Кожен бокс обладнаний автоматичними в'їзними воротами для зручності водіїв. Безпека вашого майна гарантується цілодобовою охороною і сучасним відеоспостереженням.

Вартість гаражного боксу становить 28 т.р. / кв.м. Купуючи гаражний бокс, ви позбавляєте себе від щомісячних витрат на стоянку або оренду гаража. Для покупки вам не потрібно серйозних вкладень. Комплекс «Автострада» пропонує гаражний бокс за 220 руб. в день. Вам потрібно лише скористатися іпотекою на спеціальних умовах від Ощадбанку Росії.

Просторий гаражний бокс - це можливість зберігати не тільки автомобіль, але і все необхідне майно (шини, диски, запчастини).

Для юридичних осіб передбачені особливі умови співпраці. Бокси можуть використовуватися як склад для вашої продукції, можливе об'єднання кількох боксів і обладнання їх опаленням.

У комплексі «Автострада» будуть створені максимально комфортні умови для вашого бізнесу і особистого автомобіля.

З усіх питань звертайтесь за телефоном: 2002-999, www.avtostrada.su .