Реклама
Реклама
Реклама

Чотири Балістичні ракети запустила Росія

  1. ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
  2. Орфографічна помилка в тексті:

27 жовтня 2017, 12:31 Переглядів: 27 жовтня 2017, 12:31 Переглядів:   Запуск балістичної ракети

Запуск балістичної ракети. Фото: facebook.com/mod.mil.rus.

У Росії пройшли запуски чотирьох балістичних ракет в рамках тренування з управління Стратегічними ядерними силами Росії. Відповідне відео опублікував Генштаб РФ в Facebook.

Відзначається, що до участі в тренуванні залучалися сили та засоби наземної, морської і авіаційної складової ядерної тріади РФ.

"В ході тренування відпрацьовані практичні дії бойових розрахунків пунктів управління Ракетних військ стратегічного призначення, екіпажів атомних ракетних підводних човнів Північного і Тихоокеанського флотів, стратегічних ракетоносців і бомбардувальників Дальньої авіації Повітряно-космічних сил. До виконання завдань залучалися літаки дальньої авіації Ту-160, Ту- 95МС і Ту-22М3, які злетівши з базових аеродромів "Українка", "Енгельс", "Шайковка", здійснили пуски крилатих ракет повітряного базування по наземних цілях на полігонах "Кура" (Камчатка), "Пембой" (Республіка Комі) і "Теректа" (Казахстан) ", - йдеться в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

У свою чергу ракетні війська РФ здійснили пуск міжконтинентальної балістичної ракети "Тополь" з полігону "Кура". Атомним підводним човном здійснений залповий пуск двох балістичних ракет з акваторії Охотського моря по полігону "Чижа" (Архангельська обл.), З акваторії Баренцева моря ще однієї атомним підводним човном здійснений пуск балістичної ракети по полігону "Кура".

Як повідомляли в Кремлі, в запуску балістичних ракет взяв участь президент Росії Володимир Путін в якості головнокомандувача.

Раніше російський опозиціонер Костянтин Боровий оцінив ймовірність ядерного удару РФ по Україні . За його словами, РФ не стане застосовувати ядерну зброю на території України.

Читайте найважливіші та найцікавіші новини в нашому Telegram

Ви зараз переглядаєте новина "З'явилося відео запуску балістичних ракет в Росії". інші Росія дивіться в блоці "Останні новини"

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter

Орфографічна помилка в тексті:

Послати повідомлення про помилку автора?

Виділіть некоректний текст мишкою

Дякуємо! Повідомлення відправлено.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ