Реклама
Реклама
Реклама

Страви на мангалі: рецепти з фото

Читай огляд кращих рецептів страв на мангалі і готуй на пікніку   Які можна приготувати смачні і привабливі страви на мангалі

Читай огляд кращих рецептів страв на мангалі і готуй на пікніку

Які можна приготувати смачні і привабливі страви на мангалі? Рецепти читай на tochka.net і пригощай сім'ю, друзів, колег і знайомих, коли виберешся на пікнік з компанією.

Зрозуміло, король будь-якого пікніка на природі - це шашлик. Ароматне запечене на вугіллі м'ясо прямо з печі так і проситься в рот! Але не одним м'ясом можна харчуватися на природі. Не менш смачні та оригінальні страви на мангалі можна також готувати з риби, овочів, грибів і інших продуктів.

  • Шашлик: рецепти маринаду на будь-який смак

Страви на мангалі: готуємо шашлик © Depositphotos Страви на мангалі: готуємо шашлик © Depositphotos

Як приготувати шашлик і як замаринувати м'ясо? Коли збираєшся на пікнік, то просто очі розбігаються від достатку рецептів шашликів: і то хочеться спробувати, і інше. Отже, вибирай найсмачніший маринад для м'яса.

  • Печериці на мангалі

Рецепти страв на мангалі: приготуй шашлик з печериць © Depositphotos Рецепти страв на мангалі: приготуй шашлик з печериць © Depositphotos

Спробуй урізноманітнити меню на природі і запекти мариновані печериці на мангалі. Готуються такі грибочки буквально лічені хвилини і виходять незмінно смачними, соковитими і ароматними.

  • Скумбрія на мангалі з овочами і травами

Страви на мангалі: смачна скумбрія © Depositphotos Страви на мангалі: смачна скумбрія © Depositphotos

Збираючись на пікнік, запиши рецепт апетитної риби на мангалі. Скумбрія по праву вважається однією з кращих для приготування на вогні. Її характерний аромат, посилений травами, лимоном і овочами, ніжне і соковите м'ясо, простота приготування нікого не залишать байдужим.

  • Люля-кебаб на мангалі

Страви на мангалі: готуємо люля-кебаб © Depositphotos Страви на мангалі: готуємо люля-кебаб © Depositphotos

Люля-кебаб, приготований на мангалі, являє собою м'ясний фарш у вигляді ковбасок, адже він так і перекладається з арабського: "люля" - трубка, "кебаб" - смажене м'ясо. Головний секрет, щоб фарш не впав з шампурів: він повинен схопитися при високій температурі на добре розігрітих вугіллі.

  • Овочі на мангалі

Страви на грилі і на мангалі: запікаємо овочі © Depositphotos Страви на грилі і на мангалі: запікаємо овочі © Depositphotos

Овочі на грилі або на мангалі - це незрівнянний гарнір до м'яса або риби, особливо на свіжому повітрі. Але навіть і без м'яса, з картоплею, рисом або просто з хлібом і ароматним соусом це самодостатній і смачна страва.