Реклама
Реклама
Реклама

Мікрорайон «Озерки»

  1. Мікрорайон «Озерки» - доступне житло для щасливого життя!
  2. Комфортна внутрішнє середовище мікрорайону
  3. Чиста вода
  4. Чистота і порядок
  5. Громадська діяльність
  6. парковка

Мікрорайон «Озерки» - доступне житло для щасливого життя!

Екорайон «Озерки» розташований в мальовничому районі Нового мосту через річку Вятку, в "зеленому" затишній зоні. Це ідеальне місце для комфортного проживання всієї родини далеко від міської суєти і шуму. З вікон будинків відкривається прекрасний вид на лісові масиви. У цій частині міста об'єдналися краса природи, сучасний вигляд будинків і розвинена інфраструктура. Сьогодні «нове життя» в сучасному мікрорайоні «Озерки» вибрали вже 5000 жителів.

Дивитися фото

Комфортна внутрішнє середовище мікрорайону

Для комфортного життя тут передбачено все: простора прибудинкова територія, місткі зони для автопарковок, сучасні дитячі майданчики та спортивно-ігрові комплекси зі штучним покриттям для дітей і дорослих, в крокової доступності знаходиться школа і дитячі садки, магазини, аптека, дозвільний центр, фітнес- зал, стоматологія. Розташовані неподалік зупинки громадського транспорту дозволять виїхати в будь-яку точку міста.

В даний час район динамічно розвивається в плані освоєння об'єктів соціальної інфраструктури. На території мікрорайону з'явився свій супермаркет, кафе, студія розвитку і творчості для дітей. Відкрита упорядкована зона відпочинку для жителів мікрорайону з виконаної сценічним майданчиком, яка стала місцем тяжіння для жителів і гостей мікрорайону різного віку.

Свої двері для юних жителів "Озерков" відкрив новий сучасний дитячий садок на 260 місць, по вул. Торф'яна, 11.

Чиста вода

У всіх будинках мікрорайону чиста артезіанська вода доступна прямо з під крана кожної квартири! З турботою про Ваш комфорт і здоров'я!

Чистота і порядок

Обслуговуюча компанія «Інтехсервіс» забезпечує чистоту і порядок на території всього мікрорайону.

Тепло і комфорт

На території мікрорайону введена в експлуатацію автономна котельня, потужністю 14 МВт, яка забезпечує безперебійне опалення житлових будинків, завдяки чому мешканці можуть економити на оплаті за опалення.

Хороша транспортна доступність

Мікрорайон розташовується в мальовничій зарічній частини міста, в районі нового моста через річку Вятку, має хорошу транспортну доступність. Розміщення біля будинків зупинки громадського транспорту дозволять дістатися Вам в будь-яку точку міста. В "Озерки" з центральної частини міста легко дістатися автобусними маршрутами № 3, 14, 33.

Здоровий спосіб життя

Мікрорайон знаходиться в затишній «зеленій» зоні, що безсумнівно, є привабливим для тих, хто вибирає нове життя в «Озерка». Будівельна компанія регулярно інвестує кошти в озеленення мікрорайону, проведення суботників з озеленення та благоустрою спільно з жителями мікрорайону. Дивитися фото

Громадська діяльність

Одне з головних «багатств» мікрорайону - його жителі: різного віку, з різноманітними захопленнями, але, безсумнівно, творчі та активні - у відкритому діалозі з забудовником реалізують проекти різного формату, спрямовані на встановлення комфортного середовища в мікрорайоні і зміцнення наших дружніх, партнерських відносин . Так, завдяки спільній ініціативі в мікрорайоні відзначають свято Масляної, День Сусіда і інші творчі заходи! Дивитися фото

парковка

Простора прибудинкова територія, місткі зони для автопарковок приємно здивують власників авто. У вас не буде ніяких проблем з паркуванням свого автомобіля на території мікрорайону.

відеоспостереження

Всі будинки в мікрорайоні обладнані камерами відеонаблбюденія. З турботою про вашу безпеку і збереження загальнобудинкового майна!

Подивитися мікрорайон і приїхати на екскурсію

Якщо Ви вже хочете ближче ознайомитися з нашим мікрорайоном «Озерки», побувати в шоу-румі, подивитися варіанти функціональних планувань квартир з прекрасними видами з вікон, то наші представники на об'єктах з задоволенням покажуть Вам «Озерки».

Садирін Євген Сергійович + 7-900-520-00-93

Якщо Ви обмежені в часі, також пропонуємо Вам скористатися сервісом «Швидкі екскурсії»:

Усков Максим Олександрович + 7-900-520-00-41

Для зручного перегляду панорами скористайтеся повноекранним режимом натиснувши на кнопку в інтерфейсі панорами.
- кнопка повноекранного режиму.