Реклама
Реклама
Реклама

Бізнес план нерухомості | Будівельна організація "MTBO"

Потреба в нерухомості виникає у кожної людини в той чи інший життєвий період Потреба в нерухомості виникає у кожної людини в той чи інший життєвий період. Купівля квартири або дачі, оренда офісу або складу, оформлення гаража або заміського будинку - будь-яка операція з нерухомістю пов'язана зі збором великого пакета документів і вимагає чимало часу і сил. Більшість людей, що зіткнулися з таким завданням, вважають за краще доручити агентству нерухомості весь процес або його частину. Високий попит робить бізнес нерухомості дуже привабливим для підприємців. Навіть незважаючи на високу конкуренцію, правильно організоване агентство нерухомості може приносити непоганий прибуток. В організації цього бізнесу, безумовно, допоможе якісний бізнес план нерухомості.

Перш за все, важливо визначитися, в якому сегменті буде працювати агентство нерухомості, чи стане воно вузькоспеціалізованим або планується надавати широкий спектр послуг. Бізнес план нерухомості оцінює ситуацію на ринку ріелторських послуг, аналізує конкурентне середовище і пропонує оптимальний варіант розвитку молодої компанії.

Організація ріелтерської фірми не вимагає великих інвестицій. Бізнес план нерухомості детально розраховує все початкові капіталовкладення: оренда (або купівля) офісу, оснащення його необхідною оргтехнікою та надійним зв'язком, підбір професійного персоналу, маркетинг. Успішна діяльність агентства нерухомості залежить, перш за все, від репутації компанії, майстерності ріелторів, їх володіння знаннями законодавства і наявності зв'язків у бізнес-середовищі.

Бізнес план агентства нерухомості, представлений на цьому порталі, стане фундаментом для створення індивідуального бізнес плану нерухомості, з урахуванням місцевих особливостей, ситуації на регіональному ринку і Ваших фінансових можливостей просування послуг. Дійсно, рекламна стратегія є важливою складовою успіху агентства нерухомості. Бізнес план нерухомості враховує витрати на комплексну рекламну кампанію, що включає створення власного сайту, телевізійну і друковану рекламу, адресну розсилку, PR.

Слід також враховувати, що для цього виду підприємництва обов'язкові ліцензування і сертифікація. Бізнес план нерухомості допомагає розрахувати оптимальну схему оплати праці штату (ставка +%), рентабельність, період виходу на точку беззбитковості. Добре організований ріелтерської бізнес може окупитися менше ніж за півроку.

Читайте також: