Реклама
Реклама
Реклама

Бізнес план агентства нерухомості

  1. особливості професії

Одним з перспективних напрямків в бізнесі є операції з нерухомістю. Незважаючи на складну економічну обстановку в країні, постійне коливання цін, люди купують, продають, орендують об'єкти нерухомості. Крім житлового фонду користуються попитом приміщення під офіси, склади, виробництво, тому даний вид бізнесу при грамотній організації може принести гарний прибуток.

[Biz]

Плануючи відкриття ріелтерської контори, необхідно задуматися про те, скільки коштує вхідний квиток в такий вид бізнесу, які кроки потрібно зробити для його організації, скільки знадобиться часу, щоб окупилися вкладені кошти. Це складно зробити, не маючи під рукою бізнес план агентства нерухомості, в якому будуть відзначені всі нюанси по видатках і доходах як мінімум.

Це складно зробити, не маючи під рукою бізнес план агентства нерухомості, в якому будуть відзначені всі нюанси по видатках і доходах як мінімум

особливості професії

Поняття «ріелтор» говорить сама за себе, так як слово в перекладі означає - «працює з нерухомим майном». Говорячи простою мовою, ріелтор займається посередницькою діяльністю між продавцем нерухомості і покупцем (орендодавцем і орендарем). Він підбирає найбільш підходящі варіанти, які влаштують обидві сторони. (Див. також: бізнес план диспетчерської вантажоперевезень на дому ).

Як і будь-яка інша, професія ріелтора має свої спеціалізації. Вони залежать від того, з якою нерухомістю працює фахівець. Це може бути житловий фонд, в якому виділяють об'єкти вторинного ринку і новобудови, комерційна, елітна нерухомість, ділянки землі і багато іншого. Залежно від того, з якими об'єктами ріелтор має справу, рівень його професіоналізму підвищується, він набуває нових знань та навичок. У великих агентствах працюють фахівці рÐ