Реклама
Реклама
Реклама

Ідеї ​​для весільної фотосесії

  1. Фотосесія біля водойми
  2. 2. Весільна фотосесія в парку атракціонів
  3. 3. Фотосесія на картингу
  4. 4. Весільна фотосесія з ремонтом

Кожна молода пара хотіла б бачити в своїй весільної фотокниги не тільки зворушливі фотографії з РАГСу, а й креативні фотографії з цікавим сценарієм. Багато хто вважає, що ідеї для весільної фотосесії виходять від фотографа. Насправді це не зовсім так. До того ж хто, як не молодята повинні бути найбільш зацікавлені в цікавій фотосесії? Зазвичай, питання про те, як і де проводити весільну фотосесію також лягає на майбутніх молодят.

Креативну весільну фотосесію можна створити в будь-якому місці, головне - підключити свою уяву.

Традиційно, весільна фотозйомка проходить в день одруження і відводиться на неї близько двох-трьох годин. Цього цілком достатньо для стандартної фотосесії. Але якщо ви мрієте втілити в життя якісь особливі ідеї, то цього часу може виявитися мало. Тоді, щоб виконати всі ідеї весільної фотосесії, потрібно присвятити цьому окремий день. Звичайно, не день реєстрації шлюбу.

У такий фотосесії є і свої недоліки. Наприклад, вам не вдасться задіяти в зйомці гостей. Але будьте впевнені, що ви в будь-якому випадку отримаєте цікаві знімки!

Погано це чи добре, але сучасні весільні фотосесії вже не проходять в звичних місцях - на меморіалі і т.д. Отримати красиві фотографії можна і без неймовірно цікавий пейзаж пам'ятника на тлі. Більш того, в якості фону може послужити будь-яка, навіть нічим не примітна стіна, акцент можна зробити на головних героях цього дня - жениха і наречену і сконцентрувати увагу на їх емоціях. Безсумнівно, у кожного професійного фотографа є свої ідеї для весільної фотосесії, але жоден професіонал не може дати гарантії того, що вам сподобаються ідеї його фотографій. До того ж, щоб отримати той ефект, який потрібен фотографу вам потрібно виконати всі саме так як він задумав.

Але якщо у вас є свої ідеї для фотосесії, розкажіть про них фотографу - і він докладе максимум зусиль, щоб їх реалізувати.

Пропонуємо вам кілька цікавих ідей для весільних фотосесій:

Пропонуємо вам кілька цікавих ідей для весільних фотосесій:

Фотосесія біля водойми

Весільна фотосесія на воді завжди виглядає романтично і ніжно. Якщо у вас є можливість провести фотозйомку біля моря, річки, озера або іншої водойми - вважайте що у вас вже є красиві весільні фотографії. Якщо є можливість - замовте яхту, човен або катамаран. Нехай це невелику подорож символізує початок вашого сімейного подорожі по хвилях любові.

Якщо фотосесія проходить не в день весілля - візьміться за руки, зніміть взуття і пройдіться вздовж берега, поспостерігайте за птахами і гладдю води. Якщо пору року тепле - зайдіть в воду. Якщо не боїтеся намочити плаття, зайдіть в воду так, щоб шлейф красиво розвивався по воді.

2. Весільна фотосесія в парку атракціонів

Фотосесія в парку - це ідеальне місце для створення креативних весільних фотографій. Саме на атракціонах можна вловити щирі емоції щастя і радості, а також і захоплені погляди перехожих.

3. Фотосесія на картингу

Креативні весільні фотографії на картингу - це оригінально і вражаюче. Таку фотосесію ви можете зробити і в день весілля, залучаючи гостей і свідків, або ж провести її у відведений для цього день.

4. Весільна фотосесія з ремонтом

Якщо у молодят є квартира, яку вони тільки придбали і вона потребує ремонту - це унікальний шанс отримати оригінальні весільні фотографії. для цього потрібно підготувати фарби різних кольорів і на стінах писати ними забавні написи - сердечка, визнання в любові або смішні фрази про весілля. Якщо фотосесія постановочна, можна піти далі - і бризкати фарбою.

Ідей для фотосесії - неймовірна кількість, і якщо у вас є бажання створити неабияку весільну фотокнигу - ідеї для фотосесії неодмінно з'являться. Продумайте весільну фотосесію до дрібниць і якщо вам так буде зручніше - приділіть для цієї мети цілий день. Вибирайте цікаві місця - університет, залізниця, поїздки на роликах або велосипедах, спортивні майданчики, недобудовані будівлі - головне це ваша фантазія!


До того ж хто, як не молодята повинні бути найбільш зацікавлені в цікавій фотосесії?