Реклама
Реклама
Реклама

Подія дня - прес-конференція Бена Бернанке

Вчорашній день не приніс нічого нового в плані фундаментального аналізу. Нідерланди, незважаючи на політичну кризу в країні, змогли продати облігації в повному обсязі, і це говорить про те, що інвестиційну довіру до країни зберігається. Дані з продажу нових будинків в США показали змішаний результат, а споживча довіра знизилося. За підсумками дня єдина валюта знову продемонструвала стійкість і, більш того, завершила день зростанням до опору 1.3220. Ні слабкі економічні показники по Єврозоні, ні рецесія, ні кризи в Греції, Іспанії, Португалії, Італії, ні зростаюча кількість коротких позицій по євро - ніщо не може збити валюту з висхідного курсу. Чи надовго? Можливо. Адже неможливе і так відбувається - євро не падає.

На сьогодні заплановано:

11:00 - Єврозона. Виступ глави ЄЦБ Маріо Драгі в Європарламенті;

12:30 - Великобританія. Зміна обсягу ВВП (кв / кв);

12:30 - Великобританія. Зміна обсягу ВВП (г / г);

16:30 - США. Зміна обсягу замовлень на товари довгострокового користування;

18:30 - США. Зміна обсягу запасів сирої нафти;

20:30 - США. Публікація рішення щодо процентних ставок Федерального комітету з операцій на відкритому ринку (FOMC);

22:15 - США. Прес-конференція голови ФРС Бена Бернанке.

Безумовно, головною подією дня буде публікація рішення по ставці FOMC, яка, втім, з вкрай високим ступенем імовірності залишиться на колишньому рівні. Тому більш основною подією буде прес-конференція Бена Бернанке. Оголошення третього раунду кількісного ослаблення як такого чекати не доводиться, і інвестори будуть слухати кожного слова глави ФРС, щоб вловити хоч якийсь натяк щодо QE3 або продовження операції «Твіст», яка завершується в кінці червня цього року. Найімовірніше, Бернанке озвучить позицію Федрезерву, яка полягає в пильній відстеження прогресу / регресу ринку праці і готовності до будь-яких дій, необхідним для стимулювання цього ринку. Але не варто виключати і більш конкретних згадок QE3. Отже, з огляду на те, що висока волатильність дуже можлива, а спрогнозувати поведінку гравців абсолютно нереально, краще залишатися поза ринком.

Отже, з огляду на те, що висока волатильність дуже можлива, а спрогнозувати поведінку гравців абсолютно нереально, краще залишатися поза ринком

квітня 25

Схожі статті:

Чи надовго?