Реклама
Реклама
Реклама

UP-квартал «Сколковскій»: квартира за ціною двох чашок кави!

Ви знали, якщо відмовитися від двох звичних чашок кави в день, то можна купити довгоочікуване житло?

UP-квартал «Сколковскій» - сучасний «міні-місто», назва якого безпосередньо асоціюється з прогресом і технологічністю. Так, при будівництві житлового комплексу використовується технологія вентильованих фасадів, що забезпечує в квартирах оптимальну температуру взимку і влітку. Спеціально підібрана колірна гамма UP-кварталу покликана благотворно впливати на емоційний фон його жителів, а численні дитячі та спортивні майданчики не тільки відповідають останнім словом безпеки, але також виконують розвиваючі функції.

Будівництво 13 корпусів змінної поверховості здійснюється за індивідуальним архітектурним проектом. При цьому внутрішній зміст будинків не поступається їх зовнішньої привабливості: в комплексі запроектовані дизайнерські вхідні групи, імпортні ліфти OTIS, приміщення для консьєржа, колясочних велосипедів.

Особливої ​​згадки заслуговують функціональні планування квартир, серед яких можна зустріти такі оригінальні формати, як квартири зі збільшеною висотою стель, панорамним склінням і навіть вікном у ванній кімнаті. При цьому в UP-кварталі «Сколковскій» є житло на будь-якій стадії готовності - як без ремонту, так і з обробкою в стилі арт-деко, авангард, класика, американо, латте або мокка. Вибравши квартиру з готовим ремонтом від забудовника, ви зможете значно знизити витрати на обробку і прискорити довгоочікуване новосілля.

Вибравши квартиру з готовим ремонтом від забудовника, ви зможете значно знизити витрати на обробку і прискорити довгоочікуване новосілля

Вхідні групи UP-кварталу «Сколковскій»

Для отримання більш достовірного портрета UP-кварталу «Сколковскій» до перерахованих достоїнств додайте цілодобову систему відеоспостереження, місткий паркінг, зручне розташування і розвинуту інфраструктуру.

Комплекс зводиться в чотирьох км від МКАД по Можайському шосе, в престижному Одинцовському районі. Вдала локація UP-кварталу дозволяє безперешкодно дістатися до Москви як на особистому, так і на громадському транспорті. Скориставшись останнім, ви зможете доїхати до станцій метро «Слов'янський бульвар» і «Київська». У пішої доступності від комплексу знаходиться залізнична станція «Трехгорка», шлях від якої до станції метро «Кунцевська» складе 10 хвилин, «Філі» - 15 хвилин, «Бігова» - 20 хвилин, «Білоруська» - 25 хвилин.

UP-квартал «Сколковскій» володіє всією необхідною інфраструктурою: на території комплексу будуть побудовані медична клініка з можливістю online-консультування, школа, розрахована на +1350 місць, і два дитячих садки. По сусідству з комплексом також є все необхідне: працюють 2 дитячі садки і 2 школи, торгові центри та магазини, спортивні об'єкти, салони краси і багато іншого. А в 500 метрах від комплексу розташований Подушкінскій ліс з майданчиками для дитячих ігор і занять спортом. Поруч з UP-кварталом також знаходиться інноваційний центр «Сколково» з його наукової та навчальною базою.

Також в UP-кварталі «Сколковскій» буде функціонувати «Сервіс послуг« UP-365 »- служба, яка візьме частину ваших домашніх обов'язків на себе, зайнявшись супроводом дітей в школу, вигулом собак, прибиранням квартири і багатьом іншим.

Вартість житла в UP-кварталі «Сколковскій» залишається максимально доступною завдяки вигідним іпотечними програмами і нещодавньому старту продажів квартир в десятому корпусі. Вартість квартир починається від 2,3 млн рублів.

Додаткова інформація про комплекс і діючі акції доступна по телефону: 8 (495) 995 88 80.

ТОВ «ФСК« Лідер »Проектна декларація на сайті www.skolkovskiy.ru. Іпотека надається ПАТ «Банк ВТБ (Банк Москви)», генеральна ліцензія Банку Росії 1000 від 08.07.2015

На правах реклами

Ви знали, якщо відмовитися від двох звичних чашок кави в день, то можна купити довгоочікуване житло?