Реклама
Реклама
Реклама

Як продавати нижню білизну без реклами

  1. Як продавати нижню білизну в великій кількості
  2. Ефективне просування нижньої білизни
  3. Як продавати нижню білизну швидко
  4. Ефективний маркетинг нижньої білизни

Всім, хто займається нижньою білизною, постійно доводиться шукати ідеї про те, як продавати нижню білизну. Це пов'язано з тим, що звичні способи згодом вичерпують себе. Для того, щоб знайти нові ідеї, перш за все варто задати собі питання про те, що хоче купити клієнт, зайшовши в магазин з продажу нижньої білизни.

Для того, щоб знайти нові ідеї, перш за все варто задати собі питання про те, що хоче купити клієнт, зайшовши в магазин з продажу нижньої білизни

Відповідь напрошується сам собою - клієнт хоче ку. Якщо вас влаштовують невеликі обсяги продажів, тоді можна думати так. Але якщо ви хочете продавати багато, тоді треба думати по-іншому. Якщо ви хочете продавати багато нижньої білизни, тоді треба розуміти, що клієнт хоче купити не тільки нижню білизну, але ще і інструмент самомаркетінга.

Нижня білизна - це не тільки спосіб прикрити інтимні місця, але ще і спосіб самомаркетінга. Є багато ситуацій в яких нижню білизну допомагає чоловікам і жінкам просувати себе. Відповідно, якщо пропонувати їм нижню білизну не тільки для прикриття інтимних місць, але і для самомаркетінга - можна істотно наростити продажі.

Як продавати нижню білизну в великій кількості

Як продавати нижню білизну в великій кількості

Очевидно, що відповідь на питання про те, як продавати нижню білизну в великих кількостях, потрібно шукати не там, де його зазвичай шукають. Зазвичай для збільшення продажів нижньої білизни продавців відправляють на тренінги, розробляють для них ефективні системи мотивації, збільшують витрати на рекламу, наймають більше продавців, розширюють асортимент.

Фактично магазину варто стати маркетинговим агентством

Однак реально збільшити продажі можна тільки в тому випадку, якщо перестати бути магазином нижньої білизни і стати агенством, яке допомагає чоловікам і жінкам в реалізації самомаркетінга. Фактично магазину варто стати маркетинговим агентством, яке допомагає клієнтам реалізовувати їх маркетингові плани, а може бути навіть і формувати їх.

Щоб реалізувати цей підхід співробітники магазину, які виступають уже не зовсім як продавці, а більше як фахівці з маркетингу, повинні дізнатися мета клієнта. Тільки знаючи мету можна підібрати потрібний інструмент. Мета може бути різною: завести знайомство, спокусити, провести зміну іміджу, вписатися в середу, просунутися в «тусовці».

Ефективне просування нижньої білизни

Ефективне просування нижньої білизни

Після того, як продавцям стали відомі цілі, які стоять перед клієнтами, їм потрібно підібрати правильний інструмент самомаркетінга, який допоможе досягти цих цілей. Для того щоб підібрати правильний інструмент необхідно володіти деякою інформацією. Якщо мова йде про людину близькому продавцеві, то інформацію можна отримати від нього.

Коли інформація буде зібрана, необхідно її проаналізувати

Якщо мова не про близьку людину, то інформацію про нього доведеться збирати. Інформація знадобитися різноманітна. Тут і колірні переваги, переваги в стилі і переваги в брендах і багато іншого. Чим більше буде інформації, тим краще, тому що це дозволить підібрати найбільш ефективний інструмент самомаркетінга.

Коли інформація буде зібрана, необхідно її проаналізувати. Аналіз повинен привести до того, щоб визначити, яку білизну найкращим чином дозволить досягти мети і підібрати саме таку білизну. Далі необхідно підготувати маркетинговий план , Який дозволить покупцеві нижньої білизни досягти цілей, які стоять перед ним.

Як продавати нижню білизну швидко

Як продавати нижню білизну швидко

План передбачає, що треба визначити, де, в якому місці, в який час і як клієнту краще продемонструвати себе об'єкту, попередньо вдягнувши нижню білизну. Це дуже важливий момент. Після збору інформації, необхідно продумати все до дрібниць, кожен крок клієнта і скласти для нього план дій, в тому числі і запасні варіанти.

Останній етап - реалізація плану

Останній етап - реалізація плану. До нього треба підійти з повною серйозністю, тому що якщо щось піде не так, все що було зроблено раніше, виявиться марним. При цьому щоб план був реалізований, необхідно підготувати клієнта, створити у нього необхідний психологічний настрой, щоб він все зробив правильно і відповідно до плану.

На словах начебто все просто і може здатися, що допомагати клієнтам займатися самомаркетінгом може будь-який магазин, який торгує білизною. У реальності це не так, бо є багато нюансів. Перш за все магазин повинен мати великий асортимент білизни для того, щоб клієнт міг реалізувати всі свої задуми пов'язані з самомаркетінгом.

Ефективний маркетинг нижньої білизни

Ефективний маркетинг нижньої білизни

Того факту, що магазин має великий асортимент нижньої білизни, ще недостатньо для того, щоб його можна було розглядати як центр, який допомагає клієнтові здійснювати самомаркетінг. Магазин повинен мати правильну філософію обслуговування клієнтів, він повинен орієнтуватися на задоволення їх потреб і потреб.

Ну і найголовніше - це позиціонування

Далі, в магазині завжди має бути білизна, яке може задовольнити саме ті потреби клієнтів, які у них є. Для цього необхідно здійснювати постійний моніторинг потреб клієнтів. Також необхідно займатися аналізом за різними параметрами, починаючи з того, що купують клієнти, закінчуючи їх незадоволеними бажаннями.

Ну і найголовніше - це позиціонування. Комунікація з клієнтами повинна бути такою, щоб їм було ясно, що вони мають справу не з простим магазином нижньої білизни, а з центром самомаркетінга клієнтів. Зробити це ви можете самі, наприклад за допомогою слогану. Якщо немає часу або бажання робити це самостійно, звертайтеся до фахівців.

Топ-маркетолог: Павло Берновіч