Реклама
Реклама
Реклама

Установка радіаторів в Єкатеринбурзі

  1. Чому потрібно звертатися за допомогою до фахівців
  2. Вартість установки радіаторів
  3. Фото реальних робіт по монтажу батарей і заміні радіаторів в Єкатеринбурзі
  4. Наші гарантії
  5. Райони, де ми встановлюємо радіатори опалення
  6. Рекомендації від "Містера Сантехніка"
  7. Як вибрати радіатор опалення?

Якщо радіатор опалення після довгих років служби вийшов з ладу, його потрібно терміново замінювати на новий, так як без тепла можуть залишитися і ваші сусіди, тому заміна батарей в Єкатеринбурзі послуга дуже популярна. І тут не обійтися без допомоги кваліфікованих фахівців. Майстри компанії "Містер Сантехнік" - це команда справжніх професіоналів, які замінять радіатор опалення в день вашого звернення. Крім безпосередньої установки, ми допоможемо підібрати прилад з урахуванням вашої системи опалення будинку або квартири.

Крім безпосередньої установки, ми допоможемо підібрати прилад з урахуванням вашої системи опалення будинку або квартири

Чому потрібно звертатися за допомогою до фахівців

Заміна батарей опалення в квартирі для господарів будинку - це прагнення зробити свій будинок теплим і затишним. Часто старі комунікації не тільки погано справляються зі своїми функціями, а й псують зовнішній вигляд сучасного житлового приміщення. Монтаж радіаторів може здійснюватися як при повномасштабної заміни опалювальної системи, так і при поломці окремого приладу. Установка радіаторів відбувається без пошкоджень решти ремонту. А акуратність майстрів "Містера Сантехніка" і зовсім не залишить слідів втручання.

Для нормального функціонування системи опалення важливо дотримання певних технологій з урахуванням різних наявних в квартирі (будинку) нюансів. Професіонал зможе не просто зробити установку радіаторів опалення в Єкатеринбурзі, а й забезпечить можливість його тимчасового демонтажу при необхідності (для промивання, виконання ремонтних робіт, фарбування радіатора). Крім того ризик пошкодження обладнання або меблів в разі, коли робота виконується фахівцем зведена до мінімуму.

Звертаючись за допомогою в нашу компанію, ви можете розраховувати, що монтаж батарей опалення буде проведений на високому професійному рівні. Ціна установки батарей в "Містері Сантехніці" - ще один привід для співпраці саме з нашою фірмою. Чим більше точок монтажу радіаторів опалення, тим дешевше буде комплекс робіт по установці кожної батареї в квартирі. Ціна заміни батареї на готовому місці також буде значно нижче.

Терміново викликати майстра можна на нашу телефону Терміново викликати майстра можна на нашу телефону   + 7 (343) 2-000-496 + 7 (343) 2-000-496

Вартість установки радіаторів

Установка і заміна батарей опалення

Демонтаж радіатора опалення 170 руб. Заміна радіатора на готове місце 1470 руб. Установка крана Маєвського 120 руб. Установка радіатора опалення

Матеріал труб: металопластикові труби, поліпропіленові труби

від 2250 руб. Установка радіатора опалення на зварювання

при замовленні від 2-х штук ви отримаєте знижку

3150 руб.

Крім того ми абсолютно безкоштовно: складемо кошторис на роботи; привеземо необхідні матеріали; приберемо за собою після роботи; здійснимо запуск системи.

Подивитися повний прайс лист

Для уточнення цін зателефонуйте нам Для уточнення цін зателефонуйте нам   + 7 (343) 2-000-496 + 7 (343) 2-000-496

Фото реальних робіт по монтажу батарей і заміні радіаторів в Єкатеринбурзі

монтаж радіатора

монтаж радіатора

Установка алюмінієвого радіатора опалення

Установка алюмінієвого радіатора опалення

Заміна радіатора вул. авіаційна

авіаційна

Установка батареї на зварювання

Установка батареї на зварювання

Заміна радіатора і частини труб

Заміна радіатора і частини труб

Заміна радіатора в заміському будинку

Заміна радіатора в заміському будинку

Установка радіаторів в Єкатеринбурзі

Установка радіаторів в Єкатеринбурзі

Заміна батареї в квартирі вул. Краулі

Краулі

Монтаж батареї опалення

Монтаж батареї опалення

Заміна радіатора опалення по вул. Калініна

Калініна

Заміна радіатора в котеджі

Заміна радіатора в котеджі

Установка батареї опалення

Наші гарантії

На всі роботи надається гарантія терміном до 1 року. Перед початком робіт ви підписуєте договір на надання послуг, після чого майстер приступає до роботи. По закінченню робіт фахівець складає акт виконаних робіт, який ви підписуєте якщо якість послуги вас влаштувало. Потім відбувається оплата і наш співробітник віддає вам чек. Все просто і прозоро!

Райони, де ми встановлюємо радіатори опалення

Ми працюємо у всіх районах міста Єкатеринбурга: Академічний, Апаратний, Ботанічний, ВІЗ, Вокзальний, Вторчермет, Втузгородок, Горнозаводский, Єлизавету, Зарічний, Ізопліт, Калиновський, Кольцово, Компресорний, Комсомольський (ЗБВ), Лікувальний (Чапаєвська), Малий Исток, Нижньо -Ісетскій (Нижньо-Исетском), Палкино, Парковий, Піонерський, Птахофабрика, Рудний, Північний промисловий, Сім Ключів, Сибірський, Сині Камені, Сортувальний (Сортування), Уктусскій (Уктус), УНЦ (Краснолісся), Уралмаш, Хіммаш, Центральний ( центр), Шарташскій (Шарташ), Широка Реч а, Ельмаш, Південно-Західний, Південний (Автовокзал), Південний промисловий.

А також містах-супутниках: Арамиль, Березовський, Верхня Пишма, Среднеуральск.

І котеджних селищах: Бухта Квінс, Гайд Парк, ЖБК-Рудно, Карасьеозерскій 2, Лісовий парк, на листяні, Нове сузір'я, Зразково, Палнікс, Ромашкино, Срібний бір, Сузір'я Преміум, Троїцький, Садиба, Чисті струмки, Південний, Олександрівські ставки, Європа, Шишкино, Хороші сусіди, Олексіївка, Бор на Московському, Вовчиха, Рідний, Кришталевий, Благодатний, Шилівка, Городок сонця - 2, Добрий місто, Євразія, Зелене місто, Золотий берег, Золотий короп, зубрового, Лісова поляна, Лісові стежки, морозівські Дачі, Раскуіха, Сакура парк, Світлячок, Сокіл, Солн ечний, Вдалий, Улесье, Екодолье, Південна долина, Європейська село, Жуковські дачі, Золота гірка, Ліверпуль, НьюКоптякі, Завидово, Становлянка, Срібна річка, Лісова садиба, Балтимскіе дачі, Олександрія, Червоні вітрила, Бобри, Брістоль, Верхнє Дуброво, Гагарській ключ, Гольфстрім, Гуси, Дарвін, Дачне, Дівнополье, Діброва, Залісся, Сунична галявина, Зодіак, Канадський квартал, Косулінскіе дачі, Лисячі Горки, Малий Исток - 1, Мар'їна Роща, Мед, Млин, Мєшков Лог, Надеждинський, Нова Рассоха, Новокосуліно, Новий Исток, Пересвет, Підкова, Райнваль , Рассоха, Скандинавія, Хризолітовий, Чисті роси, Шато, Шервуд Парк, Бородулінскій, Брусниця, Газовик, Будинки Адажіо, Журавлі, Заповідник, Зелений Look, Іллінський квартал, Клевер, Червона поляна, Лукомор'я, Николин ключ, Марьін Ключ, Парк Совята, Пєчкіна, Расторгуев', Фінську затоку

Рекомендації від "Містера Сантехніка"

Установка радіаторів опалення може проводитися як влітку, так і взимку. Звичайно, поза опалювальним сезоном зробити це дещо простіше, оскільки ДЕЗ (Керуюча компанія) набагато більш лояльно ставиться до відключення стояків опалення. Слід врахувати, що стояки потрібно зливати і взимку, і влітку: теплоносій присутній в системі цілий рік. Заміна батарей опалення взимку може проводитися при температурі зовнішнього повітря до -30 ° С, однак найчастіше ДЕЗ відмовляють в зливі теплоносія вже при -10 ° С.

Як вибрати радіатор опалення?

При виборі необхідного радіатора дуже знадобляться відповіді на наступні питання:

  • Вид використовуваного опалення (індивідуальне, централізоване або інше).
  • Діаметр і кількість необхідних для вашої опалювальної системи труб.
  • Гранична температура води тепломережі будинку.
  • Робоча (і випробувальне, бажано) тиск використовуваної системи опалення.

В даний час на ринку будматеріалів існує кілька різновидів радіаторів:

  1. Чавунні, що стали легендарної класикою радянських новобудов в силу своєї «невибагливості» і низької вартості. Ці «динозаври» мають гарну стійкість до корозії, практично не звертають уваги, на якість води і агресивність середовища використання. Правда, чавун має низьку теплопровідність і досить великою вагою. Але сьогодні такі агрегати малопопулярні. Заміна радіаторів опалення в Єкатеринбурзі цього виду зараз найбільш затребувана, тому що старі вже відслужили своє, а на їх місце прийшли більш сучасні моделі.
  2. Сталеві, серед переваг яких доступна ціна, хороша тепловіддача і більш привабливий дизайн. Однак слабка стійкість радіаторів до гідравлічних ударів і наявності кисню в трубах істотно скорочують можливість їх широкого використання. Сталеві радіатори підрозділяються на панельні (мають досить просту конструкцію, низьку вартість і відносну невибагливість у використанні) і трубчасті (преміум-лінійка, виготовляються за участю дизайнерів, з більш дорогих металів і коштують дорожче). Важливо. Власникам квартири у багатоповерховому будинку необхідно пам'ятати, що в таких будинках досить часто бувають перепади тиску в тепломережі і низька якість теплоносія. Що обов'язково потрібно враховувати, інакше заміна батарей в квартирі може повторитися.
  3. Алюмінієві - найпопулярніший варіант в даний час, завдяки легкості, міцності і надійності використання. Вони виготовляються в двох варіантах: для багатоквартирних будинків, з центральною системою опалення (вони витримують до 10 атмосфер) і для приватних будинків з індивідуальним (автономним) опаленням (з максимальним робочим тиском до 6 атмосфер). Однак, при високому вмісті лугу в теплоносії, алюмінієві радіатори досить швидко виходять з ладу, так як вони схильні до корозії. Ще одним мінусом використання є необхідність відводу повітря через спеціальний клапан.
  4. Біметалічні - являють собою сталевий трубопровід з алюмінієвими ребрами. Вони досить добре переносять гідроудари і більш терпимі до низької якості теплоносія, відрізняються досить високою вартістю.

У Вас залишилися питання? тоді телефонуйте У Вас залишилися питання + 7 (343) 2-000-496 з 8-30 до 22-00

і ми з радістю відповімо на них!

Як вибрати радіатор опалення?
У Вас залишилися питання?