Реклама
Реклама
Реклама

Міні-басейн "GRANDY" - це найкраще поєднання купелі з підігрівом і басейну

Katri Lylynperä

Компанія Kirami випускає на ринок новинку - міні-басейн "GRANDY", який поєднує в собі переваги звичайної купелі з підігрівом і плавального басейну. Незважаючи на те, що міні-басейн "GRANDY" набагато більші звичайної купелі, він має досить компактні розміри для розміщення в невеликому саду або на терасі.
Цей міні-басейн здатний вмістити групу, що складається з більшого, ніж зазвичай, кількості осіб. Це справжня знахідка для сімей з дітьми, так як "GRANDY" в якості басейну підійде і для дітей. Міні-басейн виконаний у формі куба, він набагато більший і трохи глибше традиційної купелі, однак основні функції залишаються колишніми.
Міні-басейн "GRANDY" виготовляється з цільного пластику з алюмінієвим каркасом. Із зовнішнього боку корпус обшитий термооброблену панелями. Для установки міні-басейну необхідна тверда поверхня площею не менше 2,5 х 2,5 м. Можлива покупка басейну без зовнішньої обшивки для встраванія його в терасу.

Зовнішні розміри (ширина х довжина х висота): 247 x 247 x 121 cm

Маса: 290 кг

Bместімость: 3600 л / необхідний обсяг води приблизно 3000 л

Bместімость: 3600 л / необхідний обсяг води приблизно 3000 л

Незважаючи на те, що міні-басейн "GRANDY" набагато більші звичайної купелі, він має досить компактні розміри для розміщення в невеликому саду або на терасі.

Незважаючи на те, що міні-басейн GRANDY набагато більші звичайної купелі, він має досить компактні розміри для розміщення в невеликому саду або на терасі

Міні-басейн "GRANDY" виробництва компанії Kirami Oy
- це найкраще поєднання купелі з підігрівом і басейну


Яка купіль підійде для Вашого саду? Ознайомтеся з нашою новою програмою конфігуратором купелей.
інструкції