Реклама
Реклама
Реклама

Тривалість екскурсії по стадіону Camp Nou (Камп Ноу) в Барселоні?

  1. Page Content В: На наступному тижні я поїду в Барселоні і дуже хочу піти на екскурсію по стадіону...

Page Content

В: На наступному тижні я поїду в Барселоні і дуже хочу піти на екскурсію по стадіону ФК "Барселона" Camp Nou (Камп Ноу). Ви могли б підказати, скільки часу у мене піде на всю екскурсію? Чи є там обмеження по часу?

Про: Екскурсія по стадіону Camp Nou не обмежена за часом. Поки стадіон відкритий, ви можете оглядати його без обмежень за часом.

Екскурсія включає в себе музей ФК "Барселона", роздягальні, кімнати для преси і відвідування VIP місць на стадіоні. Також ви зможете подивитися мультимедійну презентацію про клуб.

Екскурсія по стадіону ФК "Барселона" здійснюється без екскурсоводів.

При бажанні на місці можна придбати аудіогід, якщо ви хочете дізнатися більше.

Якщо не хочете довго стояти в чергах, то найкраще забронювати вхідні квитки заздалегідь. В кінці сторінки є посилання, по якій можна безпечно заздалегідь забронювати квитки на відвідування стадіону Camp Nou (Камп Ноу).

У мертвий сезон черг на вхід майже немає, але якщо ви зібралися в Барселону в пік сезону (квітень - жовтень), то треба бути готовим до черг. В залежності від часу доби, в черзі можна втратити від 20 до 40 хвилин. Якщо нікуди не поспішати, то всю екскурсію можна завершити за дві години, але якщо ви серйозний фанат Барселони, і хочете вивчити всі в найдрібніших подробицях, розглядаючи кубки (їх там дуже багато), а також дізнатися історію клубу, то ви запросто можете провести там пів дня.

Забронюйте квитки на Камп Ноу онлайн, щоб уникнути черг

Клацніть тут, щоб придбати квитки в Інтернеті на екскурсію по стадіону ФК «Барселона» (стадіону Camp Nou) без черги Клацніть тут, щоб придбати квитки в Інтернеті на екскурсію по стадіону ФК «Барселона» (стадіону Camp Nou) без черги

Ви могли б підказати, скільки часу у мене піде на всю екскурсію?
Чи є там обмеження по часу?