Реклама
Реклама
Реклама

Зовнішня реклама

  1. Широкоформатний друк в Уфі
  2. Друк банера в Уфі
  3. Рекламні банери в Уфі

інтер'єрний друк   Об'ємні букви   світлові вивіски   Зовнішня реклама - це вид реклами, в якому інформація в будь-якому вигляді розташовується на тимчасових або стаціонарних конструкціях, в тому числі на будівлях, які знаходяться на відкритій місцевості

інтер'єрний друк

Об'ємні букви

світлові вивіски

Зовнішня реклама - це вид реклами, в якому інформація в будь-якому вигляді розташовується на тимчасових або стаціонарних конструкціях, в тому числі на будівлях, які знаходяться на відкритій місцевості. Для того щоб зовнішня реклама приносила хороші результати, важливо правильно підібрати місце розміщення, а також сам носій. Необхідно дуже добре знати свою потенційну аудиторію, а також орієнтуватися в медіапросторі конкретного населеного пункту. Також вірно поставлені цілі дозволять отримати максимальне охоплення і результат від рекламних дій. Все це дуже тонка і кропітка робота багатьох фахівців. Ми займаємося зовнішньою рекламою в Уфі. У нас ви можете замовити розробку, друк та установку різних форматів. Ми робимо все: починаючи від найпростіших рекламних наклейок і закінчуючи печаткою величезних банерів. Нам довіряють сотні різних компаній в Уфі. Надрукована нами реклама висить в різних районах міста, уздовж доріг, на будівлях, на великих вулицях і в спальних районах. В роботі використовуємо виключно якісну фарбу і полотно. Це дозволяє матеріалами презентабельно виглядати навіть при поганих погодних умовах. Фарба не вигоряє на сонці, не змивається від опадів, не тріскається, не змінює кольору.

Широкоформатний друк в Уфі

Широкоформатний друк в Уфі дуже популярна. Такий вид користується великим попитом, завдяки відносно невисокій вартості і величезному охопленням аудиторії. Ми пропонуємо різні формати:

* Щити. Найпоширеніший формат. Зазвичай їх встановлюють уздовж жвавих автодоріг.

* Сіті-формат. Встановлюється там же, де і щити. Являє собою лайтбокс з підсвічуванням всередині якого розташований плакат з інформацією.

* Суперборди - це трикутна конструкція. Найчастіше розташована біля гіпермаркетів.

* Брендмауер. Цей формат розташовується на стіні будівель.

* Панель на кронштейні. Кріпиться до стіни будівлі.

* Стелла. Для позначення назв компаній та їх контактної інформації.

* Арка і перетяжка. Зазвичай кріпляться над дорогою. Арка має конструкцію, а перетяжка немає.

Крім широкоформатного друку реклама може бути і цифровий. наприклад, світлові вивіски , Які ви можете замовити у нас в будь-якому форматі. Підійдуть вони для магазинів і рекламних екранів. Яскраві, впадають в очі вивіски привертають увагу проходять повз людей. Будь-який з перерахованих вище видів можна реалізувати через нашу компанію. Ми робимо швидко, ми робимо якісно.

Друк банера в Уфі

Якщо ви сумніваєтеся, який формат реклами вам підійде, то наші фахівці можуть вас проконсультувати з цього питання. Найчастіше замовляють друк банерів. Банер - це безпрограшний варіант. Він великий, його важко не помітити. Інформація видно чітко, навіть якщо ваша цільова аудиторія віком 60+, то не сумнівайтеся, все буде відмінно проглядатися навіть здалеку. Також можна використовувати об'ємні букви , Це виглядає ефектно і красиво. Банер або інший формат зовнішньої реклами можна встановлювати біля доріг і над ними, на тротуарах, в паркових зонах, на / перед / всередині будівель, на огорожах. Але кріпити рекламу без дозволу не можна. На будь-який вид потрібні спеціальні документи. Якщо вам потрібна якісна реклама, яка приведе вам велику кількість нових клієнтів або ж ви хочете нагадати про свої послуги, замовляйте друк банера в Уфі. Ми виконаємо роботу точно в термін, надрукуємо яскравий, привабливий, хороший банер, який довгий час буде рекламувати вашу компанію.

Рекламні банери в Уфі

Вартість розміщення таких рекламних матеріалів буде варіюватися в залежності від місця її розташування, від типу конструкції, розмірів. Більш точну вартість ви можете дізнатися, звернувшись особисто до нас в офіс або ж зателефонувавши за номером телефону, вказаним на сайті. Менеджери з задоволенням проконсультують вас. Можете не сумніватися, чи підійде такий вид вашому бізнесу. Зовнішня реклама є найбільш популярною у всіх підприємницьких нішах. Вона дозволяє охопити відразу ж велика кількість аудиторії, при цьому немає необхідності вкладатися в неї постійно. Досить один раз замовити рекламні банери в Уфі, розвісити їх і отримувати результати. Ми виконуємо як одноразові замовлення, так і друк великих партій. До нас звертаються дрібні індивідуальні підприємці і великі компанії, які вже багато років на рику. Наша перевага в тому, що ми завжди підходимо до роботи творчо, індивідуально і робимо все на совість. Ви можете замовити у нас рекламний банер, світлову вивіску, друк плакатів для Вашого бізнесу. Зробимо все добре і в повному обсязі, результат буде радувати вас довго. Звертайтеся до нас

Наша ефективність і переваги

Працюємо до останнього клієнта

Термінове виготовлення від 1 дня

Дотримання термінів виготовлення

Комплекс Послуг: Друк, Доставка, Монтаж

Зовнішня реклама в Росії стала актуальною приблизно в X-XI столітті підприємець і бізнесмени (купці) вдавалися до різних методів реклами свого товару наймали людей так званих зазивав. Які, стояли біля їх лавок і звали потенційних покупців розповідаючи їм про переваги даного виду товару. Але найбільшу увагу, звичайно ж приділялася усній рекламі! За все своє існування зовнішня реклама зазнала великі зміни, у всіх видах і підходах в наш час вже не застосовують зазивав використовують банерну рекламу, яка виготовляється за допомогою широкоформатного друку так само, використовую друк листівок, візиток і т.д.