Реклама
Реклама
Реклама

Партнерська програма Vesco Group: Квартал таунхаусів «Тетянин» в селищі «Онєгіна» - Vesco Group

На ринку заміської нерухомості Підмосков'я з'явилося ще одне унікальне пропозиція - квартал таунхаусів «Тетянин» в повністю готовому селищі преміум-класу «Онєгіна». Котеджне селище знаходиться на Новоризькому шосе в 20 км від МКАД і забезпечений власною інфраструктурою, яка включає також англійську школу і дитячий сад, які починають роботу 1 вересня 2014 року.

Таунхауси «Тетянин» відрізняються відмінною якістю, зручними плануваннями (корисна площа 203 і 232 кв.м.) і кращою ціною в класі (13,5-17 млн. Руб.).

Ми прийшли до ідеї створення партнерської програми з реалізації кварталу таунхаусів «Тетянин», заснованої на що продає сторінці www.tatyanino.poselok-onegino.ru

Продає сторінка є ефективним інструментом просування

  • Містить всю необхідну інформацію про проект та маркетингові матеріали
  • Встановлено форма запиту прайс-листа, де клієнти повинні вказати свої контактні дані
  • Характеризується хорошим рівнем конверсії, багато користувачів залишають свої контактні дані

Продає сторінка легко дублюється на новому домені з невеликими змінами (наприклад, змінюється контактна інформація)

Для кого ця партнерська програма?

- Рекламні агентства і власники інтернет-порталів - У вас є простоюють рекламні блоки, а цільова аудиторія цілком може дозволити собі наш продукт? Розмістивши у себе на сайті наш банер, ви отримаєте ще одне джерело доходу для вашого бізнесу.

- Приватні ріелтори - ви працюєте на ринку заміської нерухомості Московського регіону. У вас велика база клієнтів, які довіряють саме вам. Скористайтеся можливістю отримати додаткову монетизацію від ваших напрацювань за унікальним проектом «Тетянин».

- Ріелтори по міській нерухомості - ви володієте базою клієнтів, що цікавляться міською нерухомістю, працюєте з покупцями бізнес-класу, підшукують квартиру для постійного проживання? Серед них напевно є ті, кого зацікавить наш проект, а ви зможете отримати додатковий заробіток.

Принципи роботи партнерської програми

  • Під кожного партнера на окремому домені робиться продає сторінка, аналогічна www.tatyanino.poselok-onegino.ru
  • Партнер забезпечує просування цієї сторінки своїми силами (розміщення банерів на сайті, реклама, e-mail розсилка).
  • Партнер отримує маркетинговий пакет (презентація, генплан, прайс-лист, буклет).
  • На що продає сторінці розміщується форма запиту прайс-листа, з якої клієнтські заявки направляються на пошту [email protected] і електронну адресу Вашої компанії; при цьому в заявці відбивається, що клієнт прийшов з сайту Вашої компанії.
  • Ви можете просто передати нам свого потенційного клієнта, який проявив зацікавленість проектом.
  • На сайті також можуть бути розміщені контактні дані Вашої компанії.

Різновиди партнерських програм

В обох випадках створення продає сторінки партнера і банера для сайту лягає на відділ продажів «Тетянин».

- Клієнт фіксується за партнером терміном на 1 рік. Тобто якщо цей клієнт вийде на угоду протягом 1 року після первинного звернення, то партнер отримає свою винагороду.

- Протягом 6 місяців, за результатами роботи найбільш активні партнери отримають статус «золотих» партнерів зі збільшенням комісії на 0,5%.

Гарантії і потенціал партнерської програми

Компанія Vesco Group працює з 2002 року. Пошук точок дотику і підтримання партнерських відносин з різними гравцями ринку малоповерхової нерухомості - пріоритетне завдання компанії.

• Квартал «Тетянин» - вже другий, але далеко не останній проект компанії, який просувається за допомогою партнерської програми. Ми хочемо налагодити довгострокові і стабільні відносини з партнерами, які допоможуть розробляти власні об'єкти на ринку Московського регіону, а також на Чорноморському узбережжі.

• Ми надаємо щомісячні звіти про клієнтів, які зробили запит з сайту, і подальші дії по роботі з ними (на основі нашої CRM-системи).

• Про Vesco Group: Серед ключових напрямків бізнесу групи компаній - девелопмент заміських житлових комплексів, проектування і будівництво, консалтинг, ріелторський бізнес і управління продажами. Офіси компанії розташовані в Москві і Сочі. За період роботи реалізовано більше 10 котеджних селищ. Наша компанія дорожить своєю репутацією надійного і відповідального партнера.

Часто задавані питання

1. Як ведеться статистика по клієнтам: Вся інформація про клієнтів та діях з ними заноситься в CRM-систему Vesco Group, на підставі якої формуються щомісячні звіти клієнтам для кожного партнера. Зобов'язання щомісячних звітів фіксується в договорі

2. Як фіксується факт передачі клієнта: В разі, якщо ви вибираєте варіант програми «Приведи покупця», кожен запит покупця відправляється на дві адреси електронної пошти - партнера і Vesco Group. Таким чином, ви автоматично отримуєте всю інформацію про переданому нам клієнта. У разі програми «Організуй перегляд», дані клієнтів передаються по мірі появи, а в кінці місяця підписується акт про передану інформації по всіх клієнтах.

3. В CRM фіксуються не тільки дії з клієнтом, але і інформація про нього та членів його сім'ї. Ви отримаєте інформацію про всіх осіб, котрі приймають рішення по покупці, і членів сім'ї, на яких буде оформлений договір

4. Як гарантується здобуття грошей: Ми укладаємо агентський договір, в якому фіксуються всі досягнуті домовленості і зобов'язання, згідно з яким Vesco Group зобов'язується оплачувати всі результативні дії партнера

5. Як партнер отримує свої гроші: На підставі підписаного договору комісія буде переведена на рахунок партнера

6. Який договір підписується з клієнтом і як фіксується факт угоди: На період до закінчення будівництва підписується попередній договір купівлі-продажу, після закінчення будівництва - договір купівлі-продажу. Підписаний попередній договір купівлі-продажу і отримання безповоротного завдатку не менше 10% від угоди фіксує факт угоди. Саме за підсумками отримання 10% вартості таунхауса, виплачується винагорода партнеру в повному обсязі

7. Як скоро агент отримує свою винагороду: Комісія виплачується протягом 10 робочих днів з моменту укладення угоди і отримання коштів від клієнта

8. Хто оплачує створення партнерської продає сторінки: Витрати на покупку доменного імені, хостинг, створення партнерської сторінки і банера для сайту партнера бере на себе Vesco Group