Реклама
Реклама
Реклама

Торги по банкрутству - мій новий бізнес

  1. Докази реальності торгів з питань банкрутства
  2. Чи вигідно брати участь у торгах з питань банкрутства?
  3. Як навчитися брати участь у торгах з питань банкрутства

Останні півтора року я не поспішаючи займаюся нової для себе темою - торгами з питань банкрутства. Розповім коротко про свої успіхи та невдачі. А також прорекламує свою нову книгу про торги з питань банкрутства.
З моменту знайомства з торгами я взяв участь в покупці 8 лотів, з яких 5 виграв, 3 програв.

Що вдалося виграти:

  • Недобудований будинок ринковою вартістю 3,5 млн. Рублів був куплений за ~ 600 тисяч рублів (місцезнаходження - 6-а просіка в м Самара);
  • Офісні приміщення 4 штуки були куплені в середньому в 2,4 рази дешевше ринку (р-н Загороднього парку в м Самара).

Частина приміщень вже продано, а один з офісів я вирішив залишити собі. Можна навіть напроситися на екскурсію, і при наявності достатнього кол-ва бажаючих я призначу день і цю саму екскурсію проведу ( форма зворотного зв'язку ).

Докази реальності торгів з питань банкрутства

Для скептиків і любителів ознайомитися з доказами привожу посилання на протокол з Результатами останніх торгів на майданчику Сбербанк-АСТ (одна з майданчиків, де проводяться торги з питань банкрутства): http://utp.sberbank-ast.ru/Bankruptcy/Util/DocumentView/ 17130982

Щоб побачити моє ПІБ в списку переможців, потрібно:

  1. Перейти за посиланням;
  2. Знайти на сторінці посилання для скачування файлу "Файл протоколу: Протокол про визначення переможців торгів 07.12.15.doc"
  3. Завантажити файл і відкрити його;
  4. У другій таблиці з переможцями торгів ви можете побачити і мене (а також і моїх друзів, для яких я купував лоти від імені ТОВ "РОСТ ++"):

doc   Завантажити файл і відкрити його;   У другій таблиці з переможцями торгів ви можете побачити і мене (а також і моїх друзів, для яких я купував лоти від імені ТОВ РОСТ ++):

Чому я брав участь в торгах як ю / л, я розповідаю в своїй новій книзі, яку прорекламує нижче (в будь-якому випадку, як би ви не брали участь в торгах, оформлення власності відбувається на кінцевого покупця - в даному випадку на фізичну особу Соснякова Олексія).

Зовсім вже скептики можуть пробити на сайті податкової - хто є директором ТОВ, від чийого імені я діяв на торгах, і переконатися, що це мій однофамілець (родич).

Не важко буде перевірити - і що за приміщення я купив, і навіть подивитися їх планування (приведена в звіті оцінювача). Як це зробити, ви зрозумієте, прочитавши книгу (див. Нижче).

Чи вигідно брати участь у торгах з питань банкрутства?

Якщо діяти з головою, то брати участь в торгах дуже вигідно. Так, наприклад, офіс, куплений нами за 650 тис. Руб., В даний час вже перепродано за 1 млн. 800 тис. Руб. Як бачите, прибуток тільки з однієї цієї операції склала більше одного мільйона рублів.

Як навчитися брати участь у торгах з питань банкрутства

Саме цією інформацією я хочу поділитися сьогодні з читачами. Весь свій досвід я звів в невелику книжку, в якій розглядається покроковий алгоритм участі в торгах.

Запрошую всіх зацікавлених оцінити мій новий працю: опис книги .

Зараз я поставив низьку ціну на пробу. Пізніше, коли ми запустимо рекламу, я почну грати з ціною, і швидше за все вона зросте. У вас є 2-4 дня, щоб придбати книгу за символічною ціною.

Коментарі та відгуки про книгу вітаються. Мені дуже важливо знати вашу думку і отримати зворотній зв'язок.

Приємного читання і спасибі за увагу.

ps: Першу частину книги я опублікую в цьому блозі. У кожному новому пості на чолі.

У кожному новому пості на чолі

Чи вигідно брати участь у торгах з питань банкрутства?