Реклама
Реклама
Реклама

Аналіз банкрутства за вигідною ціною вже сьогодні

Ваш контрагент відмовляється виконувати грошове зобов'язання і Вам необхідний аналіз банкрутства? Хочете подати до арбітражного суду заяву про визнання недбайливого контрагента неспроможним? Відносно Вас порушили справу по банкрутству? Хочете спрогнозувати його перспективи або дізнатися варіанти розвитку?

Рекомендований і найбільш вірний варіант дій в розглянутих ситуаціях - звернення до адвоката з питань банкрутства, який проаналізує фінансовий стан господарюючого суб'єкта (власником якого є Ви або Ваш контрагент), розгляне питання про   ліквідації за допомогою банкрутства   , Підготує обґрунтований висновок по ситуації, запропонує подальші варіанти поведінки, складе мотивована заява про визнання боржника банкрутом Рекомендований і найбільш вірний варіант дій в розглянутих ситуаціях - звернення до адвоката з питань банкрутства, який проаналізує фінансовий стан господарюючого суб'єкта (власником якого є Ви або Ваш контрагент), розгляне питання про ліквідації за допомогою банкрутства , Підготує обґрунтований висновок по ситуації, запропонує подальші варіанти поведінки, складе мотивована заява про визнання боржника банкрутом. Переважній більшості адвокатів або юридичним фірмам для цього потрібно від двох до трьох тижнів.

Тим часом, в даному випадку час має принципово важливе значення, адже відсотки по заборгованості нараховуються щодня, а визнання судом Вас банкрутом негайно вилучити внесення запису до реєстру про ліквідацію компанії.

Так само, важливо сьогодні за допомогою порушення процедури банкрутства позбавити боржника можливості «розпродавати» майно. В іншому випадку, Ваші претензії залишаться без задоволення. Усвідомлюючи дані потреби клієнтів, маючи професійні та трудові ресурси, сьогодні наше Адвокатське бюро готове запропонувати Вам експрес аналіз банкрутства за 1 000 рублів

В рамках аналізу банкрутства Ви можете отримати:

  • Аналіз економічного стану фірми - боржника, а також проблему оспорювання кредитором угод боржника фізичної особи при процедурі банкрутства із застосуванням всіх варіантів вирішення завдання
  • Визначення правових підстав пред'явлення заяви про визнання підприємства неспроможним
  • Прогнозування перспективи порушення процедури банкрутства
  • Правовий аналіз обґрунтованості вимог кредиторів
  • Вироблення правової позиції
  • розгляд варіанту банкрутство підприємця (Індивідуального підприємця)
  • Визначення необхідності подачі заяви про визнання неспроможним
  • Вибір конкурсного керуючого

ЕТАПИ аналізу банкрутства:

  1. Телефонний дзвінок або консультація в офісі. Для отримання послуги досить одного телефонного дзвінка, проте з огляду на специфіку банкротних проблем ми рекомендуємо вибирати спосіб спілкування з адвокатом за допомогою особистої зустрічі.
  2. Отримання необхідної інформації. Після телефонної розмови або зустрічі наш співробітник відправляє запит про необхідної інформації на електронну пошту клієнта.
  3. Розрахунок. Ми починаємо діяти відразу після отримання інформації про надходження грошових коштів. 100% передоплата є єдиним способом взаємодії з нами нового довірителя, при цьому в разі замовлення великого обсягу юридичної допомоги ми розглядаємо індивідуально можливості розстрочки платежу. Розрахунок можливий як в готівковій, так і безготівковій формі.
  4. Отримання аналізу банкрутства. Підсумок Нашої роботи оформляється в зручній для Вас формі: електронною або письмовій.

ЩО ДАЄ АКЦІЯ

  • Час. В найкоротший проміжок часу Ви отримуєте відповідь на хвилюючі Вас питання. Для повного аналізу ситуації Нашим адвокатам потрібно від 1 до 5 днів.
  • Економія. Наш гонорар не можна порівняти з отриманою вигодою. наш адвокат з питань банкрутства завжди діє в інтересах довірителя, тому, пропоновані варіанти дій завжди вигідні для Вас.
  • Гарантія. Ви маєте можливість оцінити професіоналізм Наших співробітників. Експрес аналіз питань банкрутства за 1000 рублів - це первісна оцінка ситуації. Безумовно, для досягнення максимально позитивного результату, необхідно звернеться до адвоката за юридичним супроводом.
  • Прогноз. Діюча акція дає Нашим клієнтам впевненість в обгрунтованості витрат на послуги з юридичного супроводу компанії.

Важливо: перевіривши наш професіоналізм в області банкротних справ на первісному етапі, Ви будете впевнені в успіху на наступних. Своєчасне звернення за допомогою дозволяє вирішити її максимально вигідно для Вас. Випередите свого опонента, почніть діяти сьогодні - замовте аналіз банкрутства вже сьогодні.

Наші адвокатські послуги в області банкрутства підприємства та індивідуального підприємця:

  1. Додатково до аналізу банкрутство ТОВ з боргами або фірми іншої організаційно правової форми ми готові запропонувати Вам аналіз такої проблеми як субсидіарну відповідальність засновника (директора) на предмет залучення і заперечення проти залучення, в залежності від інтересів особи яка звернулася за юридичною допомогою до адвоката з питань банкрутства;
  2. У разі порушення кримінальної справи або при наявності приводу ми проведемо захист адвокатом керівника від відповідальності в справах про навмисне банкрутство у напрямку застосування всіх способів доведення невинності або збору характеризує матеріалу спрямованого на пом'якшення покарання.

Ми також готові допомагати і громадянам, які не є підприємцями і зацікавилися банкрутством виключно для зниження навантаження своїх платежів - банкрутство фізичних осіб спеціально розроблено для даних цілей і вже стало працювати в зв'язку з вступом в силу закону даного напрямку.

Читайте також подробиці таких спецпропозицій як:

Виграти банкротних проблему через арбітражну справу за вигідною ціною

Дізнайтеся докладніше про відсторонення конкурсного керуючого за посиланням

Дізнайтеся докладніше про   відсторонення конкурсного керуючого   за посиланням

PS: Якщо Ви не знайшли відповідь на своє питання, уточніть інформацію через пошук по сайту або рубрикатор послуг. Крім того, Ви можете позначити проблему по телефону: +7 (343) 345-80-80 або заповнивши форму:

КОРИСНО: підпишіться на канал в YouTube, щоб отримувати безкоштовно поради адвоката і мати можливість розібрати своє питання через коментарі до роликів

Ваш контрагент відмовляється виконувати грошове зобов'язання і Вам необхідний аналіз банкрутства?
Хочете подати до арбітражного суду заяву про визнання недбайливого контрагента неспроможним?
Відносно Вас порушили справу по банкрутству?
Хочете спрогнозувати його перспективи або дізнатися варіанти розвитку?