Реклама
Реклама
Реклама

АЛЬТЕРНАТИВНА ЛІКВІДАЦІЯ

Альтернативна ліквідація (   експрес ліквідація   ) Є найшвидшим, простим і повністю легальним способом «позбавлення» від непотрібного Вам або проблемного підприємства

Альтернативна ліквідація ( експрес ліквідація ) Є найшвидшим, простим і повністю легальним способом «позбавлення» від непотрібного Вам або проблемного підприємства.

Після проведення процедури альтернативної ліквідації всі проблеми Вашого підприємства лягають на плечі нових власників. Вам більше не доведеться турбуватися про непогашену кредиторську заборгованість, про прогалини у веденні бухгалтерської документації, про претензії з боку податкових органів. Ви раз і назавжди позбавляєтеся від самої юридичної особи та пов'язаних з ним проблем. Надалі Вас не повинно хвилювати майбутнє даного підприємства.

Зареєструвати фірму значно простіше, ніж її ліквідувати. Бувають випадки, коли потрібно оперативно «позбутися» від непотрібного підприємства.

Ліквідація в загальному порядку дуже трудомісткий і тривалий за часом процес.

Ліквідація шляхом банкрутства вимагає значні матеріальні витрати. На даному етапі, до особливо затребуваною процедурою ліквідації підприємства, можна віднести експрес ліквідацію.

Альтернативна ліквідація підприємства, також її називають термінової, це ліквідація шляхом зміни учасників підприємства (засновників) і керівної особи (директора) з подальшим його закриттям.

Суть послуги полягає в розриві відносин попередніх власників і керівника з підприємством. Після проведення змін через державного реєстратора контролюючі органи повинні звертатися з усіх питань, що стосуються діяльності підприємства, до нових власників і керівнику. Це можуть бути документальні перевірки, запити про надання документів та інші питання. З моменту зміни керівника особою відповідальною за діяльність підприємства стає новий директор.

Дана процедура відбувається в стислі терміни 3-4 дні і включає в себе дію з продажу корпоративних прав (статутного капіталу).

У підсумку, після завершення цієї процедури, Ви отримуєте «Витяг з ЄДРПОУ» в якому вказані всі зміни з новими засновниками і директором.

Що потрібно від Вас? Всього лише мінімальну участь, один раз необхідно Ваша присутність у нотаріуса для підписання документів, при оформленні нотаріального заяви про передачу корпоративних прав або договору купівлі-продажу корпоративних прав.

Основні шляхи ліквідації підприємства

припинення діяльності в загальному порядку; припинення діяльності в загальному порядку;

ліквідація за допомогою банкрутства; ліквідація за допомогою банкрутства;

експрес ліквідація (термінова ліквідація) експрес ліквідація (термінова ліквідація).

позитивні моменти

  • можливість ліквідувати підприємство з кредиторською заборгованістю; можливість ліквідувати підприємство з кредиторською заборгованістю;

    найдешевший вид ліквідація (процедура банкрутства дорожче в рази); найдешевший вид ліквідація (процедура банкрутства дорожче в рази);

  • її проведення займає мінімум часу; її проведення займає мінімум часу;

  • засновники, керівник і бухгалтера можуть спати спокійно, Ви назавжди позбавляєтеся від можливої відповідальності за засновники, керівник і бухгалтера можуть спати спокійно, Ви назавжди позбавляєтеся від можливої відповідальності за

    діяльність підприємства;

    Ви зберігаєте свої нерви і забуваєте про необхідність проведення перевірок підприємства з боку податкової інспекції та всіх фондів; Ви зберігаєте свої нерви і забуваєте про необхідність проведення перевірок підприємства з боку податкової інспекції та всіх фондів;

  • дана процедура є абсолютно легальною і відповідає вимогам законодавства України.

Юридична компанія «Партнер» гарантує всім своїм клієнтам підготовку всіх необхідних документів та повний супровід процедури альтернативної ліквідації підприємства. Наші клієнти можуть отримати послуги з ліквідації підприємств на всій території України.

Вартість послуги - 3000 грн.

Термін ліквідації - 3-4 дня.

Що потрібно від Вас?