Реклама
Реклама
Реклама

Офшор без офшору або банківські послуги без банку

  1. Роздуми "не на березі» тобто offshore
  2. Банкіром можеш ти не бути ... і громадянином не зобов'язаний
  3. Ховати можна розкривати
  4. Хто не ризикує ... той не п'є валідол
  5. Переваги для громадян країн з низьким рівнем свободи на душу населення

(Низькоризиковий інвестиційно-фінансова технологія в 2016 році)

Роздуми "не на березі» тобто offshore

У підприємця немає специфічної прихильності до офшорних компаній і банків, його цікавить збереження фінансових активів і можливість оперативного управління ними, доступність виконання транзакцій за межами країни своєї реєстрації, обмеженість доступу третіх осіб до інформації про структуру свого бізнесу і його операцій, можливість податкової оптимізації, ну і звичайно розумний рівень витрат на забезпечення всього цього. Сьогодні ініціативи AML / CFT (The Anti-Money Laundering and Counter-Terrorism Financing) призвели до того, що ці елементарні потреби не задовольняються, незалежно від використання зв'язок (прокладок) «класичний» офшор - мідшор- країна своєї реєстрації »та ін.

Загальна світова ситуація характеризується посиленням тиску на банки (відповідно, на їх клієнтів) в рамках ініціатив FATF і майбутнього введення стандарту ОЕСР щодо обміну податковою інформацією в автоматичному режимі в 2016-2017 рр. Сьогодні для підприємця створено цілий букет ризиків (можна не сумніватися, що завтра буде ще гірше):

  • банківські рахунки можуть бути заморожені або операції по ним лімітовані за підозрою в нелегітимності бізнесу або його операцій;
  • реєстри акціонерів і директорів стають доступними третім особам, інститут «номіналів» знаходиться в стадії ліквідації, в більшості офшорних юрисдикцій вимагається розкриття беніфіціари, що підтверджує інформація про бізнес-операціях і походження грошей може бути затребувана банком (в т.ч. і в «класичних» офшорних юрисдикціях) в будь-який момент;
  • податкова оптимізація набула статусу «ухилення від податків» різного ступеня тяжкості;
  • витрати на підтримання зв'язок (прокладок) ростуть при неухильному зниженні їх якості та надійності з перспективою повної втрати таких.

і в «класичних» офшорних юрисдикціях) в будь-який момент;   податкова оптимізація набула статусу «ухилення від податків» різного ступеня тяжкості;   витрати на підтримання зв'язок (прокладок) ростуть при неухильному зниженні їх якості та надійності з перспективою повної втрати таких

Банкіром можеш ти не бути ... і громадянином не зобов'язаний

Сьогодні під ударом опинилися всі «зручні» банки не тільки в класичних офшорних юрисдикціях (Кіпр, потім Панама, БВО тощо), але і в Латвії (Загроза введення зовнішнього аудиту і вилучення ліцензій, закриття TKB). В сьогоднішніх умовах залякані банки все частіше «вказують на двері» російським клієнтам, незалежно від розміру активів і рівня легітимності, і мова йде про будь-яких банках у всіх юрисдикціях. Якщо когось ця ситуація минула сьогодні, то вона неминуче, як смерть з косою, виникне завтра. Не будемо обговорювати на сторінках цієї статті, чому у когось ще тільки російський паспорт - у людей і так в сім'ї горе.

Однак, немає причин для туги - існує світова тенденція поступового переходу фінансових сервісів до небанківських структур (інвестиційним компаніям і фондам). Ті сервіси, які вчора були прерогативою «класичних» банків, сьогодні можуть оказавался небанківськими провайдерами, в т.ч .:

  • прийом грошових депозитів;
  • фінансовий консалтинг і брокерські послуги;
  • трансфери грошей на замовлення під будь-які угоди;
  • покупка і продаж цінних паперів;
  • надання кредитів за кредитним договором;
  • надання фінансових гарантій;
  • випуск кредитних і дебетових карт;
  • довірче управління фінансовими активами в режимі інвестиційного портфеля.

Ховати можна розкривати

У двох реченнях описати нові можливості, які пропонуються сьогодні, можна так:

  1. Чи не ховати (перспективи підприємців ховати гроші в офшорних і мідшорних банках будуть найближчим часом нівельовані, тому пропонується фінансова технологія, що базується на можливостях фінансового законодавства респектабельних юрисдикцій з сервісами, упакованими в інвестиційну діяльність в реальному секторі).
  2. Чи не розкривати (ми не пропонуємо вам використовувати схеми порушення вимог чинного законодавства, немає, ми пропонуємо робити це абсолютно легітимно, застосовуючи особливості законодавства, що дозволяють не розкривати інформацію про ваших активах.

Поточна ситуація сприяла ослаблення позицій фінансових установ Європи і переходу ініціативи до фінансовим центрам Азіатсько-Тихоокеанського регіону в Австралію, нову Зеландію , Сінгапур і Гонконг . Хоча переваги новозеландського (офшорного) трасту і новозеландського обмеженого партнерства (з включенням класичних офшорів), раніше ефективних міжнародних фінансових інструментів, в 2015 р були нівельовані, розроблені інші фінансові схеми для легітимного використання. Австралія є єдиною з розвинених країн, де законодавчо дозволена інвестиційна технологія negative gear для легітимної мінімізації податків і найкраща післякризова інвестиційна ситуація.

Таким чином, є юрисдикція, що відповідає наступним критеріям:

  • абсолютної чистоти з позицій сучасної політики FATF та ініціатив AML / CFT;
  • відсутність ризиків конфіскації, секвестру, заморожування активів, реквізиції, підвищення ставок податків, введення вимог про отримання додаткових дозволів, реєстрацій або ліцензій;
  • стабільної політичної і економічної системи;
  • наявності фінансового законодавства, яке визнається на міжнародному рівні, і не обмежує трансферт капіталу і права міжнародного бізнесу.

Чому не Європа? Якщо потрібен ще один аргумент, то останній по порядку, але не за значенням: відсутність європейських податків на міжнародних клієнтів (European Savings Tax Directive).

Хто не ризикує ... той не п'є валідол

Мета пропонованої інвестиційно-фінансової технології полягає в збереженні і примноженні фінансових активів клієнтів в розмірах, що перевищують зростання інфляції і банківський відсоток по депозитах при мінімально допустимому ризику. Інвестиції в девелопмент в Австралії вважаються найнадійнішими завдяки відсутності різких коливань попиту і пропозиції при стійкій тенденції зростання на ринку і надійної системи реєстрації та гарантії прав землеволодінь (Torrens Title System). Девелопмент оцінюється як High Yeild Investment Program (HYIP)-краще інвестиційна пропозиція по співвідношенню ризик-прибутковість).

В інвестиційній схемі передбачені превентивні заходи щодо нівелювання основних ділових ризиків, в т.ч .:

  • для зниження ризику вибору місця розташування нерухомості обраний регіон, де ліквідність і ціни на нерухомість швидко ростуть - майбутні престижні райони забудови (по міським планам ці райони будуть швидко розвиватися);
  • ризик ліквідності, що виникає через повільне циклу отримання дозволів та будівництва, долається шляхом диверсифікації портфеля нерухомості з проведенням операцій subdivision і продажем частини землі і банківського кредитування в процесі будівництва під забезпечення землею;
  • ризик невиконання умов підрядниками елімінується шляхом проведення тендерів на будівельні проекти з банківською гарантією і правом регресу на підрядників.

Заходи щодо зниження організаційних ризиків для клієнтів - інвесторів включають:

  • Використання спеціальної організаційної структури, передбаченої в законодавстві Австралії для зручності учасників-нерезидентів (оподаткування дивідендів в розмірі 10%, звільнення від податків реінвестованого прибутку).
  • Вклади клієнтів-нерезидентів офіційно фіксуються державним реєстратором (The Australian Securities & Investments Commission -ASIC), що забезпечує 100% захист їх інтересів (депозитарний облік інвестиційних вкладів).

Ризики конфіскації, позбавлення частини прав щодо фінансових та інвестиційних активів, секвестру, трансферту капіталу (в т.ч. доходів, роялті та дивідендів від цього капіталу), а також ризики девальвації національної валюти і несподіваної зміни податкової політики відсутні через стабільності економічних і політичних систем Нової Зеландії і Австралії, а також ефективної державної стратегії захисту інтересів міжнародних інвесторів.

Ризики, пов'язані з доступом третіх осіб до інформації про структуру бізнесу і його операцій незначні, тому що уряд Австралії гарантує конфіденційність інформації про інвесторів відповідно до вимог Закону про недоторканність приватного життя тисячу дев'ятсот вісімдесят вісім (Privacy Act 1988), і Законом про свободу інформації 1982 роки (Freedom of Information Act 1982). Відповідно до цих законів, комерційна довірча інформація не буде надаватися третім особам за межами Австралії, а то й є дозволу інвестора, інакше як за рішенням суду компетентної юрисдикції. В останньому випадку австралійський суд може захищати інтереси інвестора.

Переваги для громадян країн з низьким рівнем свободи на душу населення

Схеми захисту інтересів і податкової оптимізації (в т.ч. з виведення дивідендів), що використовуються в пропонованій інвестиційно-фінансової технології, цілком універсальні, а ось для податкових резидентів РФ зроблені спеціальні механізми, в т.ч. з надання їм кінцевого бенефіціара їх активів (приховування реальних бенефіціарів від російських і європейських фіскальних органів). Для них також створюється адміністративний центр з управління активами, з якого ведеться управління угодами, зберігаються контракти і вся ділова документація (в РФ нічого не зберігається, а необхідна оперативна інформація передається по закритих каналах зв'язку).

Якщо Ви усвідомили всю серйозність поточного моменту і хочете врятувати і примножити свої активи, звертайтеся до нас по е-mail [email protected] і ми зробимо для Вас все необхідне.

info   і ми зробимо для Вас все необхідне


Мітки: #Банківські послуги # Інфляція # Офшор

Підпишіться на наш телеграм канал і розкажіть про нього знайомим в бізнесі.

Читайте інші цікаві статті порталу InternationalWealth.info:

Чому не Європа?