Реклама
Реклама
Реклама

Автоматичне депозитарне сховище | Оренда банківського сейфу в Мінську - Белагропромбанк.

  1. Вартість оренди комірки в Мінську в банку ВАТ "Белагропромбанк":
  2. Розміри індивідуальних осередків в АДХ:
  3. Банківські комірки Ви можете орендувати в Центрі банківських послуг № 701 Регіональної дирекції по...

Фізичним особам надається послуга зі зберігання цінностей у банківському сейфі.

За бажанням клієнта може бути оформлений доступ до осередку іншій особі.

Банком дотримується конфіденційність інформації про вміст комірки.

Предметами банківського зберігання можуть бути грошові кошти, цінні папери, дорогоцінні метали, дорогоцінні й напівкоштовні камені, інші цінності, а також документи.

Предметом банківського зберігання не можуть бути холодна і вогнепальна зброя, боєприпаси до них, вибухонебезпечні, легкозаймисті, наркотичні, радіоактивні, хімічні, бактеріологічні речовини, а також предмети і речовини, здатні завдати матеріальної чи іншої шкоди банку та / або третім особам і представляють по своїй природі загрозу для здоров'я, життя людей і навколишнього середовища.

Щоб орендувати сейф (осередок) необхідно пред'явити документ, що засвідчує особу клієнта (що підтверджує його повноваження), заповнити заяву на надання в користування індивідуального сейфа (осередки), підписати договір закритого банківського зберігання встановленої форми і оплатити вартість послуги відповідно до Збірника плати (винагород) за операції, що здійснюються ВАТ «Белагропромбанк».

Зазначена операція є унікальною для ринку банківських послуг Республіки Білорусь і до теперішнього часу не відбувалася банками Республіки Білорусь.

Розмір плати, що стягується банком, розраховується відповідно до Збірника плати (винагород) за операції, що здійснюються ВАТ «Белагропромбанк», і становить:

Вартість оренди комірки в Мінську в банку ВАТ "Белагропромбанк":

  • за договорами, укладеними до 01.07.2017
1,00 бел.руб.за добу (з ПДВ)

При укладанні договору (додаткової угоди до договору), при тривалому терміні зберігання (більше трьох місяців) - по частинах відповідно до умов договору

  • за договорами, укладеними з 01.07.2017, з терміном зберігання: *
- до 180 діб включно0,80 бел.руб.за добу (з ПДВ)

При укладанні договору (додаткової угоди до договору), при тривалому терміні зберігання (більше трьох місяців) - по частинах відповідно до умов договору - вище 180 діб 0,70 бел.руб. за добу (з ПДВ)

* Плата стягується з власників банківських платіжних карток, емітованих ВАТ «Белагропромбанк», які укладають з ВАТ «Белагропромбанк» договір закритого банківського зберігання з використанням автоматичного депозитарного сховища, незалежно від терміну зберігання за договором за період зберігання до 90 діб включно в розмірі:
вперше уклали договір:
карток Visa Classic, MasterCard Standard в розмірі 60% від встановленого значення;
карток Visa Gold, MasterCard Gold в розмірі 40% від встановленого значення;
карток Visa Platinum в розмірі 8% від встановленого значення;
карток Visa Infinite в розмірі 0,8% від встановленого значення (при укладенні договору на 1 добу плата стягується в розмірі 1 коп.);
кожне наступне укладання (продовження) договору:
карток Visa Classic, MasterCard Standard в розмірі 80% від встановленого значення;
карток Visa Gold, MasterCard Gold в розмірі 50% від встановленого значення;
карток Visa Platinum в розмірі 10% від встановленого значення;
карток Visa Infinite в розмірі 1% від встановленого значення (при укладенні (продовження) договору на 1 добу плата стягується в розмірі 1 коп.).

Розміри індивідуальних осередків в АДХ:

36 осередків ширина 24см. довжина 37 см. глибина 49 мм. 180 осередків ширина 24см. довжина 37 см. глибина 84 мм. 204 осередки ширина 24см. довжина 37 см. глибина 118 мм. 56 осередків ширина 24см. довжина 37 см. глибина 152 мм. 28 осередків ширина 24см. довжина 37 см. глибина 186 мм.

Цінності клієнта зберігаються в автоматичному депозитарном сховище - ізольованому приміщенні банку, призначеному для зберігання предметів банківського зберігання, що знаходяться в осередках, оснащеному автоматичною системою цілодобового доступу клієнта до осередку в режимі самообслуговування.

Автоматичне депозитарне сховище постійно знаходиться під централізованою охороною Департаменту охорони Міністерства внутрішніх справ Республіки Білорусь, його технічна укріпленість відповідає вимогам законодавства Республіки Білорусь.

Доставка клієнту осередки з автоматичної депозитарного сховища в клієнтську кімнату здійснюється за допомогою пластикової картки з обов'язковим введенням ПІН-коду та ідентифікації клієнта по відбитку пальця. Кожна осередок закривається на механічний замок, ключ від якого видається клієнту.

Вага предметів банківського зберігання, що знаходяться в осередку, не повинен перевищувати 25 кг.

Після закінчення конфіденційної роботи з предметами банківського зберігання клієнт відправляє осередок в АДХ.

Безперешкодний доступ клієнта до осередку надається в цілодобовому режимі.

Банківські комірки Ви можете орендувати в Центрі банківських послуг № 701 Регіональної дирекції по р Мінську ВАТ «Белагропромбанк»

Найменування підрозділу ВАТ «Белагропромбанк»АдресаТелефон

ЦБУ № 701 Регіональної дирекції по м.Мінськ ВАТ «Белагропромбанк» м.Мінськ, вул. Романовська Слобода, 8 (017) 309-36-13

Режим роботи АДХ (користування клієнтами індивідуальних осередків):

Кімната № 1:

Понеділок - п'ятниця 09.00 до 19.00 Субота 09.30 до 16.00 Неділя вихідний день Останній робочий день місяця 09.00 до 15.00 Останній робочий день кварталу технічну перерву з 12.00 до 15.00

Кімната № 2:

Понеділок - неділя цілодобово Останній робочий день кварталу технічну перерву з 12.00 до 16.00

Режим роботи з клієнтами відповідального працівника (оформлення операцій закритого банківського зберігання):

Понеділок - четвер Пятница, передсвяткові дні Початок роботи 09.00 09.00 Закінчення роботи 17.00 16.00 Обідня перерва 12.30 - 13.15 12.30 - 13.15 Вихідний день Субота, неділя Останній день місяця обслуговування клієнтів до 15.00

Анкета Анкета

Умови договору закритого банківського зберігання c використанням автоматичного депозитарного сховища Умови договору закритого банківського зберігання c використанням автоматичного депозитарного сховища