Реклама
Реклама
Реклама

Як продати кредитний автомобіль в Україні? | Особливості продажу кредитного автомобіля в Україні.

  1. Позичити гроші, погасити кредит, продати кредитний автомобіль.
  2. Провести купівлю / продаж кредитного автомобіля в банку.

Для початку потрібно розуміти, що кредитний автомобіль знаходиться в заставі у банку Для початку потрібно розуміти, що кредитний автомобіль знаходиться в заставі у банку. Продати кредитний автомобіль в Україні можна тільки після того, як ви погасіть свої зобов'язання перед вашим банком. Всі інші схеми будуть вигідні продавцю автомобіля, але не покупцеві.

Як ми вже говорили вище, на ваше кредитне авто накладено обтяження із записом до реєстру рухомого майна, а це значить що жоден нотаріус не має законного права реєструвати будь-які операції з купівлі / продажу, без зняття банком обмеження. Банк знімає обмеження, тільки після погашення всіх зобов'язань клієнтом перед банком - погашення автомобільного кредиту.

Вам потрібно продати наш кредитний автомобіль, але так як він в заставі, вся процедура повинна проходити в банку. А для того, щоб вивести автомобіль з під застави, потрібно повністю розрахуватися з банком. Банку не важливо, де ви візьмете гроші, банк працює за принципом - «вранці гроші, ввечері стільці» і ніяк не навпаки. Хоча нам потрібно по-іншому - «вранці стільці, ввечері гроші», як бути в цій ситуації ?!

Позичити гроші, погасити кредит, продати кредитний автомобіль.

Найпростіший спосіб вивести автомобіль з під застави - це позичити гроші у знайомих, друзів і т.п. погасити заборгованість перед банком. А вже коли автомобіль буде вашою власністю, ви робите купівлю / продаж автомобіля, і віддаєте різницю тому, у кого позичали гроші.

Але, проблема цього варіанту може бути в тому, що ви просто не зможете у кола своїх друзів, родичів позичити необхідну суму для погашення кредиту. Тому цей варіант мало кому підійде.

Провести купівлю / продаж кредитного автомобіля в банку.

Найефективніший і простий варіант - це погашення кредиту, грошима покупця. Для цього покупець повинен погодитися провести купівлю / продаж в вашому банку. Вам перед продажем автомобіля, потрібно повідомити банк, що ви хочете погасити кредит шляхом продажу автомобіля, можливо написати заяву, і попередити що вся процедура буде проходити в банку, потрібно запросити нотаріуса, або нотаріус буде від банку - неважливо. Ви всі питання повинні узгодити в банку, перед тим як призначати зустріч покупцеві.

Коли в банку всі питання будуть улагоджені, можна призначати зустріч з покупцем в раніше обумовлену дату всієї процедури з банком. У банку, ви з клієнтом підписуєте договір купівлі / продажу автомобіля, покупець віддає вам гроші, ви погашаєте кредит, закриваєте всі питання, банк знімає накладене обтяження, і тепер ви можете оформити всі необхідні папери в нотаріуса.

Другий варіант найефективніший. Тому ми рекомендуємо купівлю / продаж кредитного автомобіля здійснювати прямо в банку. Проблема може бути в самому покупця, який може не зовсім довіряти всій процедурі, і створювати додаткові проблеми при продажу автомобіля. Але вам, як продавцеві кредитного автомобіля потрібно створити всі умови, щоб покупець розумів весь процес, і був готовий віддати гроші до того, як отримає всі документи на автомобіль.

Пам'ятайте, продаж кредитного автомобіля, це процедура не набагато складніше, ніж звичайний продаж автомобіля, тому не варто боятися, ні продавати кредитне авто, ні купувати кредитний автомобіль. У той же час наша компанія готова викупити кредитний автомобіль будь-якого габариту і призначення в Києві. наш терміновий викуп автомобіля - це можливість швидко продати свій автомобіль.

Хоча нам потрібно по-іншому - «вранці стільці, ввечері гроші», як бути в цій ситуації ?