Реклама
Реклама
Реклама

Euromoney: SEB - найкращий банк в Латвії

Один з провідних фінансових журналів світу - Euromoney - в своєму новому рейтингу фінансового сектора визнав банк SEB кращим банком в Латвії, а також в Естонії, присудивши йому нагороду в категорії «Кращий банк в Латвії 2017» (Euromoney Award of Excellence 2017 - Best Bank in Latvia).

Голова правління банку SEB Іева Тетері: Голова правління банку SEB Іева Тетері:

"Ми можемо пишатися тим, що отримали в цьому році важливу оцінку на місцевому та міжнародному рівні - недавно банк SEB став першим банком, який в Індексі довгостроковій стабільності удостоївся найвищої Платинової категорії. У свою чергу міжнародне фінансове видання "Global Finance" визнав банк SEB кращим підприємством, що надає послуги в сфері обміну валют і найкращим банком в Латвії . Ми багато працювали над тим, щоб клієнтам стало ще зручніше користуватися банківськими послугами - здійснили перехід на нову систему інформаційних технологій і обслуговування клієнтів, в тому числі впровадили новий інтернет-банк, в ході тестування якого враховували думку клієнтів. Також ми працюємо над дигитализацией послуг, що дозволяє користуватися послугами банку дистанційно, використовуючи мобільні пристрої. Отримана оцінка експертів - це позитивне підтвердження амбіцій банку SEB: забезпечувати клієнтам сервіс світового рівня. Спасибі нашим клієнтам, які мотивують нас шукати нові рішення і можливості розвитку. Дякую за довіру і думка, до якого ми обов'язково прислухаємося! »

Euromoney вже 26-й рік присуджує свої нагороди, оцінюючи діяльність банків майже в 100 країнах світу. Кращий банк регіону вибирає комітет експертів Euromoney на підставі докладного аналізу результатів діяльності за рік.