Реклама
Реклама
Реклама

Нова карта метро до 2020 року - будівництво метро в Новій Москві

  1. Нова карта метро до 2020 року - плани по будівництву ліній метрополітену і відкриття нових станцій...
  2. Інші новини по темі будівництва в Новій Москві:
  3. Детальна карта ЦКАД в 2017-2018 році. Останні новини.
  4. Відкриття нових станцій метро в Москві - від Ділового центру до Раменкі

Нова карта метро до 2020 року та основні напрямки розвитку метрополітену в Москві і Московській області. Йде активне будівництво нових ліній і станцій метро в Москві, розширення метро в бік великих міст Підмосков'я, відкриття нових станцій метро в Новій Москві, а також будівництво ліній легкого рейкового транспорту (легке метро), яке утворює кільце з 45-50 станцій общейпротяженностью 245 км , яка зв'яже великі підмосковні міста.

«Легке» метро, ​​будівництво якого почнеться в Московській області в 2017 році, з'єднає понад 20 найбільших міст Підмосков'я «Легке» метро, ​​будівництво якого почнеться в Московській області в 2017 році, з'єднає понад 20 найбільших міст Підмосков'я. Лінія легкового рейкового транспорту утворює кільце, на ній обладнують 45-50 станцій і транспортно-пересадочних вузлів, протяжність лінії складе 245 км, повідомляє «Інтерфакс» з посиланням на прес-службу Мінтрансу столичного регіону. Східна хордових лінія «легкого» метро пройде через Константиново, Литкаріно, Котельники, Люберці, Залізничний і Балашиху, західна - через Митищі, Долгопрудний, Химки, Красногорськ, Одинцово і Подольськ. Південна хордових лінія з'єднає Подольск, Домодедово і Раменське, північна - Митищі, Корольов, Ювілейний, Ивантеевки, Фрязіно, Щелково і Балашиху.

Активно йде будівництво метро в Новій Москві: за повідомленням заступника мера Москви по містобудівній політиці та будівництва Марата Хуснуллін, станції «Румянцево» і «Саларьево» Сокольницької лінії метро планується відкрити одночасно: на початку 2016 року. «Будівельна частина буде закінчена влітку, пуско-налагоджувальні роботи, можливо, завершаться в кінці серпня - початку вересня», - сказав М. Хуснуллін.

«Румянцево» і «Саларьево» стануть першими станціями метро, ​​які відкриються на території «нової Москви». Вони слідують відразу за станцією «Тропарево», запущеної в грудні 2014 року. Продовження Сокольницької гілки на нові території столиці дозволить розвантажити її кінцеві станції і полегшить дорожньо-транспортну обстановку на південному заході Москви. За останньою інформацією, станцію метро «Саларьево» планується відкрити на початку 2016 року, повідомив заступник мера Москви з питань містобудівної політики і будівництва Марат Хуснуллін. А поруч зі станцією «Саларьево» Сокольницької лінії метро планується побудувати житловий мікрорайон з офісами і суспільно-діловими центрами.

«Зараз готується проект планування розвитку території біля станції метро« Саларьево ». Тут повинен з'явитися повноцінний місто з житлом і офісами, громадськими та діловими центрами », - сказав М. Хуснуллін. За його словами, вже є інвестор, який зацікавлений в розвитку цієї території і займається розробкою проекту розвитку цієї ділянки.

Слідом за «Саларьево», в Новій Москві планують відкрити станцію «Рассказовка» в 2017 році. Станція розташована в селі Рассказовка поселення внуковського «нової Москви», з північного боку Боровського шосе. Споруджується вона в складі ділянки Калінінської-Солнцевський лінії метро від станції «Солнцево» до станції «Рассказовка» протяжністю 5,1 км. На ньому розмістяться 3 станції: «Борівське шосе», «Новопеределкіно» і «Рассказовка». Нова ділянка планується здати в експлуатацію в 2017 році. Продовження Калінінського-Солнцевський лінії забезпечить швидкісним підземним транспортом жителів районів Очаково, Тропарево-Нікуліно, Солнцево і Ново-Передєлкіно. Буде створена безпересадочна зв'язок між західними, південно-західними та центральними районами столиці.

Нова карта метро до 2020 року - плани по будівництву ліній метрополітену і відкриття нових станцій в Новій Москві

Портал Уряду Москви опублікував нову карту метро до схеми будуються, московського метрополітену до 2020 року. Цікаво, що в напрямку Нової Москви лінії метро закінчуються в районі Рассказовкі (відразу за Солнцево), Саларьево (трохи не доходять до граду Московський), Столбово (за Комунарка) і Бунінська Алея (в районі аеропорту Остафьево, за Бутово).

Активно ведуться обговорення про можливе продовження лінії метро від Саларьево до міста Московський, де триває активна забудова і чисельність населення постійно збільшується, проте офіційної інформації по будівництву метро в місті Московський і розташуванні поки немає.

Заступник мера столиці по містобудівній політиці та будівництва Марат Хуснуллін на IV Російському інвестиційно-будівельному форумі повідомив журналістам про те, що "прийнято рішення про продовження« червоної »гілки метро на дві станції в новій Москві". «В даний час розробляється містобудівна документація для продовження Сокольницької лінії метро після станції« Саларьево », - сказав М. Хуснуллін. За його словами, вже опрацьований маршрут нової ділянки лінії. «На цій ділянці протяжністю чотири кілометри будуть відкриті дві нові станції», - додав заступник мера.
У свою чергу, глава департаменту будівництва Москви Андрій Бочкарьов повідомив, що в продовження червоної лінії метрополітену від "Саларьево" на нові території, ймовірно, будуть брати участь інвестори, в тому числі, з Китаю. Обговорюються варіанти продовження метро аж до міста Троїцьк. Будівництво заплановано на 2018-2019 роки. Також розглядається можливість продовження лінії метро після 2020 року до аеропорту Внуково, як продовження гілки метро від станції «Рассказовка».

Інші новини по темі будівництва в Новій Москві:

Будівництво ЦКАД - останні новини 2017

Будівництво ЦКАД в Новій Москві йде повним ходом. Нагадаємо, ЦКАД складається з п'яти пускових комплексів, на трьох з яких зараз ведуться будівельні роботи. Основне ...

Детальна карта ЦКАД в 2017-2018 році

Детальна карта ЦКАД в 2017-2018 році. Останні новини.

Детальна карта ЦКАД цікавить багатьох, так як Центральна Кільцева Автомобільна Дорога (ЦКАД) - це не тільки ключова транспортна артерія Нової Москви ...

Відкриття нових станцій метро в Москві - від Ділового центру до Раменкі

Відкриття нових станцій метро в Москві - від Ділового центру до Раменкі

Ділянка Калінінського-Солнцевський лінії метро в Москві від станції «Діловий центр» до станції «Раменкі» планується відкрити в найближчі два тижні, повідомив глава ...