Реклама
Реклама
Реклама

Нерухомість Харків :: Нерухомість в Балашисі

Місто Балашиха, що знаходиться в самому центрі Московської області, є найбільшим населеним пунктом в області Місто Балашиха, що знаходиться в самому центрі Московської області, є найбільшим населеним пунктом в області. ? можливо що саме зручне територіальне розташування одночасно зі статусом великого і значимого населеного пункту призвело до того, що відносно недорога нерухомість в Балашисі - квартири, будинки, земельні ділянки, комерційна нерухомість - за рівнем попиту і динаміці зростання вартості квадратного метра не на багато відстає від динаміки розвитку ринку в столиці Росії. За словами ріелторів, попит на житло в цьому місті формується як за рахунок внутрішнього, так і зовнішнього попиту. Розглянемо питання більш конкретно в рамках цієї замітки.

Перш за все у формуванні попиту беруть участь іногородні покупці, в тому числі і приїхали з інших регіонів Росії. Серед покупців, яких цікавить можливість купити нерухомість в Балашисі - квартиру в місті або приватний будинок - чимало й іноземців, перш за все громадян мігруючих з країн пострадянського простору, України та Білорусі. Покупців залучають як доступні ціни, які набагато менше ніж ціни на московську нерухомість, так і Перш за все у формуванні попиту беруть участь іногородні покупці, в тому числі і приїхали з інших регіонів Росії територіальне розташування міста. Статистика показує, що певний відсоток серед покупців - безпосередньо самі москвичі, які купують нерухомість в Балашисі для власного проживання і розглядають як вигідну інвестицію в постійно зростаюче в ціні житло.

Квартири в Балашисі зручно використовувати при обмінних операціях. Наприклад, двокімнатну квартиру в Москві складно розміняти на дві однокімнатних - але ж така операція вельми популярна серед москвичів, які хотіли б зі своєї житлоплощі виділити частину повзрослевшим дітям. А ось якщо трохи скомбінувати обмін і купити однокімнатну в столиці і другу однокімнатну квартиру в Балашисі - то в бюджет вкластися цілком можливо.

джерело: Нерухомість Харкова

копіювання, ре публікування, передрук заборонені!