Реклама
Реклама
Реклама

Здам або продам квартиру ЖК Азовський-2 Азовська 24 к.2

Оренда і продаж квартир ЖК Азовський-2

Житловий комплекс «Азовський - 2» розташувався біля мальовничого Битцевского парку, де можна насолодитися прогулянками, пікніками на природі і прекрасними пейзажами парку. Вдале розташування комплексу пов'язано із зеленою і чистої екологією, відмінними транспортними розв'язками і близькістю до всіх необхідних об'єктів інфраструктури, що в цілому робить житловий комплекс «Азовський - 2» більш привабливим для покупця.

Недалеко є: загальноосвітня школа, спортивно-оздоровчий комплекс, дитячий садок, готель, салон краси і різноманітні торгово-розважальні об'єкти. Найближчі станції метро «Севастопольська» і «Каховська», знаходяться в трьох хвилинах ходьби.

Архітектурне рішення житлового комплексу «Азовський - 2» представлено напівкруглим 24-х поверховою будівлею, яке виглядає стильно і сучасно. Комплекс був побудований з використанням монолітно-цегляної технології. Житловий комплекс «Азовський - 2» складається з трьох секцій: «Л», «К», «І». В секціях встановлені найсучасніші системи комунікацій і новітнє інженерне обладнання.

Квартири житлового комплексу «Азовський - 2» мають різну вільне планування, що дозволяє кожному жителю комплексу бути унікальним. Квартири просторі і світлі, з висотою стелі 3 метри. У комплексі «Азовський - 2» представлені просторі квартири починаючи від однокімнатних до п'ятикімнатних. Квартири в секції «І» мають метраж 110 кв.м. Метраж квартир в секції «Л» - 85 кв.м. У секції «К» розташовані квартири з метражем від 86 кв.м. до 177 кв.м., де знаходяться розкішні п'ятикімнатні квартири з 16 по 24 поверх.

У всіх апартаментах передбачено 2-3 санвузли. У квартири проведено Інтернет і телефонні лінії, встановлені системи кондиціонування і вентиляції.

У житловому комплексі «Азовський - 2» обладнаний підземний паркінг, передбачена стоянка для гостей. Власна обгороджена упорядкована територія зі штучним ландшафтом, знаходиться під цілодобовою охороною. Розташовані прогулянкові зони і сучасний дитячий майданчик.

Залишити заявку на підбір квартири в цьому житловому комплексі: