Реклама
Реклама
Реклама

Взяти кредит в Калінінграді. вигідні позики

  1. Кооператив «Свій будинок» - гідно представляє кооперативи в Калінінграді
  2. Позики грошей в Калінінграді - умови видачі та переваги

Кооператив "Свій дім" видає позики на відкриття бізнесу! В рамках СОЦІАЛЬНОГО проекту шістнадцятий рік в Калінінграді працює наш кооператив, як надійна каса взаємодопомоги, в яку пайовики передають гроші як до, так і після отримання позики. Результат - дешеві й доступні позики під 5-9% річних для всіх учасників цієї каси. Тут не мають значення Ваш вік, громадянство, прописка, все документальні формальності зведені до мінімуму, не потрібна довідка про доходи, тому що кожен пайовик підтверджує свою платоспроможність реальними платежами.

Тут не мають значення Ваш вік, громадянство, прописка, все документальні формальності зведені до мінімуму, не потрібна довідка про доходи, тому що  кожен пайовик підтверджує свою платоспроможність реальними платежами

Ми приймаємо гроші під 8-12% річних в борг і видаємо позики пайовикам на умовах, аналогічних банківських кредитів. Якщо Ви бажаєте отримати пристойний дохід і захистити свої гроші від інфляції, то пропонуємо Вам стати нашим пайовиком. Вкладення грошей у наш кооператив вигідно і надійно! Відсотки можна отримувати щомісяця, щокварталу або після закінчення договору. Програма видачі термінових позик працює для надійних Позичальників, здатних документально підтвердити регулярність і стабільність своїх доходів, а також надали забезпечення повернення позики.


Нас часто запитують про те, як ми можемо бути корисні або допомогти до конкретної життєвої ситуації людини або сім'ї, і ми постійно відповідаємо на ці питання.
Може, серед цих життєвих ситуацій є щось, схоже на вашу?
Може, ми й вам можемо бути вигідні і корисні?
наприклад:

Олександр. Я підприємець і мені терміново потрібен кредит 400000 рублів під заставу машини, яка стоїть 800000 рублів. Чи можна його отримати в кредитній кооперативі «Свій будинок»?

Можна, можливо. Це швидко і вигідно. Ми видаємо позики підприємцям під заставу автомобіля без обов'язкового страхування КАСКО - під невисокий відсоток. Швидкі позики у нас видаються підприємцям, які мають можливість підтвердити свій дохід документально. Ви можете підтвердити свій дохід документально? Якщо на бесіду в кооператив ви візьмете з собою документи на машину і документи, що підтверджують ваш дохід, то ми зможемо прийняти рішення, ви вступите в кооператив і отримаєте позику в найкоротший термін. Точні розрахунки та умови отримання позики можна (і потрібно) отримати безпосередньо в офісі. Наші фахівці дадуть відповідь на всі ваші запитання, пояснять правила роботи нашого кооперативу і видадуть Лист розрахунку, де все в деталях буде розраховано. Чекаємо Вас!


Марина. У нас народилася друга дитина і ми хочемо купити якесь житло, використовуючи МК. Як це правильно зробити?

Поки вашій дитині не виповнилося 3 роки, ви можете використовувати МК тільки на погашення іпотечної позики або кредиту. Такий позику ви можете отримати в нашому кооперативі. Ви вже знайшли житло, яке хочете купити? Якщо знайшли, то приходьте з документами - ми все побачимо і перевіримо. Якщо не знайшли, то ми можемо постаратися вам допомогти в цьому. У нас великий досвід роботи з МК. «Свій будинок» видає позики на покупку квартир, кімнат, частки будинку, будинків, розташованих на території міста і області Калінінграда. Багато сімей пайовиків кооперативу вже поліпшили свої житлові умови, погасивши позики засобами МК. Наш офіс зручно розташований на першому поверсі і до нас можна приходити з колясками. Консультації безкоштовні. Приходьте! Тільки при особистій зустрічі ми зможемо обговорити всі деталі і роз'яснити всі необхідні умови!

Читати далі...


Кооператив «Свій будинок» - гідно представляє кооперативи в Калінінграді

Кооператив «Свій Дім» працює на ринку Калінінградській області більше 15 років. За цей період понад 1200 сімей Калінінграда і області з нашою допомогою вирішили свої фінансові завдання. За довгі роки роботи ми, за побажаннями своїх пайовиків, постійно розширювали перелік послуг, і перейшли від Соціальної іпотеки, як єдиного фінансового продукту, до повного спектра позик. Сьогодні наша система взаємодопомоги може допомогти вам купити будинок, кімнату, квартиру в Калінінграді, Калінінградської області. З нашою допомогою можна купити обладнання і автотранспорт для вашого бізнесу, в тому числі в лізинг. Ми готові підтримувати і розвивати різні напрямки підприємництва наших пайовиків.

Позики грошей в Калінінграді - умови видачі та переваги

Ви можете отримати і позики і кредити в Калінінграді. Просто наші позики мають ряд плюсів. Пакет документів для оформлення нашого позики аналогічний банківському кредиту і не складе труднощів для сумлінного позичальника. Необхідні документи, що підтверджують регулярний дохід, а також забезпечення у вигляді застави або поручительства. Бажана Калінінградська прописка. Видаємо позики підприємцям. Процентна ставка - на вигідних умовах. Кожна заявка про видачу позикових коштів розглядається нашим кооперативом, який в найкоротші терміни приймає рішення. Позики, Калінінград, видаються спочатку невеликі, щоб перевірити платоспроможність клієнта. Але з часом, коли в процесі платежів по поверненню позики, ми бачимо акуратність і сумлінність позичальника, сума наступних позик може бути значно збільшена. Дострокове погашення позики може бути виконано вами в будь-який зручний вам час без спеціальних умов і штрафних санкцій. Більш того, кооператив вважає дострокове повернення позики окремим плюсом в кредитній історії позичальника і завжди готовий видавати таким пайовикам додаткові позики на короткі терміни.

Позики в нашому кооперативі в Калінінграді можна отримати на закупівлю товарів, робіт, послуг, обладнання та автотранспорту. Підприємці з нашою допомогою можуть отримати кошти на збільшення оборотного капіталу для бізнесу або для його старту або розвитку. Наші пайовики - постійні позичальники легко отримують короткострокові позики на тиждень, місяць. Найчастіше банки не зацікавлені в таких клієнтів, так як це обумовлено чималими ризиками.

Якщо ви платоспроможні, але у вас немає довідок про заробітну плату, немає постійного місця прописки або з яких-небудь причин банківські установи відмовили вам у підприємницькому кредиті або іпотеці, то наші накопичувально-позикові програми дозволять вам легко отримати у нас позику на вигідних умовах. Тут не має значення вік, прописка і громадянство. Попередня особиста фінансова історія в кооперативі краще документів підтверджує платоспроможність, а також дозволяє отримати доступний позику під мінімальні відсотки. Це не схоже на «Кредит без довідки про доходи», який пропонують банківські установи. Формальна перевірка кредитної історії в цьому випадку не має значення, кооператив розглядає лише реальну кредитну історію в кооперативі, засновану на чесних відносинах пайовика і кооперативу.

Соціальна іпотека в Калінінграді - це наше унікальне пропозиція, завдяки якому понад 15 років жителі Калінінграда і області покращують свої житлові умови без довідок про заробітну плату, без обмежень за віком, громадянством і прописку. Позики видаються під низький відсоток, що дозволяє не тільки серйозно заощадити на переплати, а й повернути нам іпотечний позику за 3-5 років.

Звертайтеся до нас, ми раді допомогти кожному!
Щомісяця кількість членів нашого кооперативу збільшується.
Ми раді кожному новому члену нашої спільноти.

Може, серед цих життєвих ситуацій є щось, схоже на вашу?
Може, ми й вам можемо бути вигідні і корисні?
Чи можна його отримати в кредитній кооперативі «Свій будинок»?
Ви можете підтвердити свій дохід документально?
Як це правильно зробити?
Ви вже знайшли житло, яке хочете купити?