Реклама
Реклама
Реклама

Рефінансування кредитів в Ощадбанку

  1. Рефінансування споживчих кредитів в Ощадбанку
  2. Рефінансування іпотечного кредиту в Ощадбанку

Ощадбанк пропонує рефінансування різних видів кредитів інших банків на вигідних умовах. Тут клієнти можуть зробити перекредитування іпотечних позик або договорів на будь-які споживчі позики, включаючи кредитні картки. Завдяки можливості скористатися цією послугою, позичальники можуть значно поліпшити діючі на дані момент умови кредитування, зокрема, знизити процентну ставку. Ощадбанк пропонує рефінансування різних видів кредитів інших банків на вигідних умовах

Рефінансування кредитів в Ощадбанку

Рефінансування споживчих кредитів в Ощадбанку

Ощадбанк пропонує своїм позичальникам рефінансування (перекредитування) кредитів , Що включає в себе: зниження процентної ставки, зміна термінів виплат, розмірів щомісячних платежів і навіть об'єднання декількох кредитних договорів в один. Де раніше були оформлені кредити значення не має, після проведення рефінансування все вони будуть закриті, а позичальник отримати новий договір позики, укладений вже з Ощадбанком.

Програми, які можна перекрити в Ощадбанку:
- готівковий кредит, включаючи цільові програми;
- автокредити;
- заборгованість по кредитках;
- перекриття мінусових овердрафтів.

Скористатися послугою рефінансування кредитів в Ощадбанку можуть громадяни 21-65 років. Є вимоги і по перекривати кредитами. Одночасно можна закрити і об'єднати в один до п'яти кредитних договорів, кожен з них повинен бути оформлений більш ніж 6 місяців тому, а до закінчення виплат за графіком платежів повинно залишитися більше трьох місяців. Обов'язково потрібно своєчасне погашення даних кредитів протягом року (або менше, якщо кредит оформлений 6-12 місяців назад).

Умови перекредитування в Ощадбанку:
- сума рефінансування - 15000-1000000 рублів;
- виплату боргу можна встановити в рамках 3 місяці - 5 років;
- забезпечення не потрібно (якщо будуть перекриватися автокредит, то з машини буде знято обтяження);
- ставка за новим договором буде від 17-21,5% річних.

Рефінансування іпотечного кредиту в Ощадбанку

Перекредитування може бути направлено щодо іпотеки на покупку готового житла та на будівництво. На приміщення обов'язково повинно бути оформлено свідоцтво про власність. скористатися пропозицією рефінансування іпотеки можуть громадяни 21-75 років (75 років до моменту закриття договору). У позичальника не повинно бути порушень по виплатах по раніше оформленим іпотечною позикою.

Рефінансування іпотечного кредиту буде здійснено на наступних умовах:
- сума від 45000 рублів;
- видачу можна оформити на строк до 30 років;
- внесок не потрібен;
- ставки - 12,25-12,75% річних (це ставки для зарплатних клієнтів Ощадбанку, для інших позичальників вони будуть підвищені на 0,5%).

Щоб отримати рефінансування в Ощадбанку, необхідно зібрати повний пакет документів, точно такі ж, як і документи для іпотечного кредиту . Після схвалення заявки старий іпотечний кредит закривається через дострокового погашення, схвалена сума відразу направляється Ощадбанком на реквізити кредитного рахунку в первісному банку-кредиторі.

Після закриття колишній банк знімає обтяження з об'єкту нерухомості, далі воно оформляється в заставу вже Ощадбанком. Позичальник отримує новий договір і буде повинен вже Ощадбанку.